7 articole vestimantare ce pot fi purtate în timpul sarcinii și după naștere

Vestimentația gravidelor este o problemă cu care acestea se confruntă, cu fiecare lună care trece și care face ca sarcina sa avansez, implicit, modifică forma corpului viitoarei mămici, astfel că gravidele trebuie să-ți aleagă cu mare grijă hainele pe care le vor purta pe parcursul celor nouă luni de sarcină. Chiar și așa, nimeni nu spune că trebuie făcută neapărat o secțiune de dulap specială, dedicată maternității. Astfel, cu mici excepții, unele dintre hainele deja existente pot fi destul de ușor adaptate, pentru perioada celor nouă luni. În plus, articolele vestimentare alese cu grijă în timpul sarcinii, vor putea fi cu ușurință purtate și după momentul nașterii.

Iată câteva articole vestimentare versatile

1.  Colanții

Colanții reprezintă o alegere bună pentru viitoarele mămici, mai ales că picioarele acestora se umflă în permanență. Colanții pot fi purtați cu ușurință cu o pereche de jambiere, care se pot dovedi a fi extrem de călduroase și cool, în același timp.

 

2. Tunica

Tunica este un articol vestimentar care, prin definiție, nu are o anumită măsură. Acestea sunt, în general, largi și fără o formă definită, astfel că pot fi purtate de gravide pe toată perioada sarcinii, dar și ulterior, după naștere, întrucât pot fi folosite pe deasupra unor rochii, spre exemplu, a unei vestimentații lejere sau, de ce nu , deasupra unei ținute office.

3.  Rochia lungă, largă

Acest articol vestimentar nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei gravide. Rochiile ideale sunt realizate din materiale moi, care pot lua cu ușurință forma corpului, indiferent de evoluția sarcinii. Astfel, viitoarele mămici trebuie să aibă o astfel de rochie în dulap, rochie ce poate fi purtată și pe perioada sarcinii, dar și după.

4.  Cardigan universal

Cardiganul universal este, deasemena, o alegere excelentă, deoarece poate fi purtat atât pe perioada celor nouă luni de sarcină, cât și după. Neavând o formă regulată, acesta permite gravidei să-l poarte chiar dacă se află, spre exemplu, în ultima lună de sarcină, moment în care articolele vestimentare devin un adevărat chin pentru viitoarele mămici.

5.  Eșarfă extra size

Eșarfele sunt articole vestimentare la modă, astfel că viitarele mămici ar trebui să aibă o eșarfă extra size în garderoba lor. Deși aceasta nu se încadrează în articole de îmbrăcăminte, reprezintă un aceesoriu versatil, care poate să adauge pata de culoare unei ținute banale. În există șanse amri ca viitoarele mămici să aibă un astfel de accesoriu, chiar de dinainte să rămână gravide, așa că, unele articole chiar pot fi utilizate înainte, în perioada sarcinii, dar și după.

6. Rochia reglabilă

Viitoarele mămici pot participa la evenimente sociale, astfel că, acestea pot opta pentru o vestimentație deosebită, chiar dacă sunt într-o lună avansată cu sarcina. Rochiile reglabile sunt varianta ideală. Datorită formei lor, dar și a materialului extrem de ușor de modelat, acestea pot utiliza o astfel de rochie pe perioada celor nouă luni, dar și după, întrucât rochia reglabilă va lua exact forma corpului, putând fi prinsă în foarte multe feluri.

7. Pantalonii de yoga

Pantalonii de yoga sunt extrem de utlili, deoarece aceștia pot fi purtați atât în timpul ședințelor de yoga, cât și la activitățile din aer liber, acre nu ar trebui să lipsească din ritualul unei gravide. Aceștia se dovedesc a fi extrem de confortabili și de practici, astfel că pantalonii de yoga sunt alegerea ideală pentru cele nouă luni de sarcină, dar și după, întrucât o proaspătă mămică trebuie să își reintre repede în formă.

Viitoarele mămici pot fi de-a dreptul spectaculoase, dacă aleg vestimentașia potrivită. Mai multe decît aspectul fizic însă, contează ca cel mic să fie protejat, pentru ca sarcina să poată fi dusă la final, fără probleme. Grija pentru viitorul bebelulș începe, încă din primele luni de sarcină și nu se încheie niciodată. Recoltarea celulelor stem la naștere este o decizie importantă, pe care viitorii părinți ar trebui să o ia, pentru ca cel mic să aibă parte de un viitor liniștitit fără probleme medicale. Baby Stem este partener Seracell – banca numărul 1 în Germania din punct de vedere al recoltării lunare și al eliberării totale și oferă servicii de recoltare de celule stem, la cele mai înalte standarde. Pentru mai multe detalii, vizitează Babystem.ro.

Voteaza 7 articole vestimantare ce pot fi purtate în timpul sarcinii și după naștere: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile