7 tratamente eficiente pentru varicele în sarcină!

În timpul sarcinii, volumul de sânge crește, în timp ce rata la care sângele curge de la picioarele tale până la pelvis scade. Acest lucru pune presiune asupra venelor, putând provoca varicele. Varicele venoase sunt vene lărgite care apar frecvent în picioare, deși în timpul sarcinii pot apărea și pe fese și zona vaginală.

Modificările hormonale pot duce, de asemenea, la venele varicoase, deoarece nivelurile crescute de progesteron pot dilata sau deschide venele. În plus, în timpul sarcinii uterul pune presiune asupra venei cava inferioare (venă care transportă sânge de la picioare și picioare la inimă), contribuind în continuare la venele varicoase. Varicele sunt în general inofensive, deși pot provoca mâncărimi și pot fi inestetice.

Vestea bună este că ele se diminuează, de obicei, în decurs de trei luni până la un an de la naștere.

În timp ce venele varicoase pot fi ereditare și nu puteți preveni modificările circulatorii care apar în timpul sarcinii, există câteva modalități prin care poți preveni sau minimiza venele varicoase.

Aceste măsuri preventive sunt, în cele din urmă, cea mai bună opțiune de tratament în timpul sarcinii:

1. Evită să te așezi sau să stai în aceeași poziție pentru perioade lungi de timp. Asigură-te că faci pauze pentru a-ți schimba poziția.

2. Evită să porți tocuri înalte. Este mai bine să porți pantofi cu talpă plată, deoarece acest lucru va stimula o circulație sănătoasă.

3. Fă exerciții regulat. Discută cu medicul tău despre ce exerciții îți sunt permise să le faci.

4. Poartă ciorapi de maternitate. Aceștia fac presiune asupra picioarelor, stimulând circulația sângelui până la nivelul inimii. Cu toate acestea, evită-i pe cei foarte strânși care întrerupe circulația.

varice in timpul sarcinii5. Ridică-ți picioarele periodic pentru a îmbunătăți circulația.

6. Redu aportul de sodiu pentru a minimiza umflarea venelor.

7. Bea mai multă apă.

În parteneriat cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Viața copilului tău este cea mai importantă, de aceea noi dorim să îți oferim cele mai bune servicii. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.

Nota pentru 7 tratamente eficiente pentru varicele în sarcină!: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 note, media: 5,00 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile