Află care sunt cele 2 efecte ale ceaiului verde în timpul sarcinii!

Datorită beneficiilor pe care ceaiul verde le deține, acesta a devenit foarte popular în rândul oamenilor. În ciuda beneficiilor sale pentru sănătate, ceaiul verde conține cafeină, pe care femeile însărcinate trebuie să le consume în cantități moderate.

Majoritatea medicilor de specialitate vor recomanda femeilor însărcinate ceai verde în timpul sarcinii, dar cu moderație.

Baby Stem vă prezintă efectele ceaiului verde în sarcină:

Ceaiul verde este renumit pentru diferitele sale beneficii care ajută la sănătate. În primul rand, ceaiul verde conține foarte mulți antioxidanți și are proprietăți de combatere a cancerului. Este considerat mai puternic decât ceaiul negru atunci când vine vorba de proprietățile sale antioxidante. Ceaiul verde conține, de asemenea acid ascorbic ( vitamina C) și minerale (zinc, crom), precum și substanțe fitochimice.

Este bogat în antioxidanți

Când ești însărcinată ceaiul verde trebuie consumat cu moderație. Ceaiul verde este bogat în antioxidanți, care sunt compuși chimici ce ajută la prevenirea radicalilor liberi de a distruge celule din corpul nostru. Cercetările sugerează că ceaiul verde ajută la protejarea împotriva bolilor, cum ar fi cancerul, bolile cardiace și hipertensiunea arterială.
Pentru femeile gravide, hipertensiunea arterială poate deveni o complicație gravă a sarcinii numită preeclampsie, care poate pune în pericol sarcina. Din acest motiv se recomandă să consumi ceai verde deoarece acesta reglează tensiunea arterială mai ales la femeile gravide.
Fiind antioxidant, ceaiul verde te poate ajuta să îți accelerezi rata de metabolizare și eventual te poate ajuta să te calmezi atunci când hormonii îți dau bătăi de cap. În plus, studiile științifice arată că ingredientele din ceaiul verde pot crește celulele T de reglementare din organism, ceea ce poate stimula sistemul imunitar. Sistemul imunitar în timpul sarcinii este suprimat, iar consumul de ceai verde te poate ajuta să te lupți împotriva mai multor boli.

Este un bun digestiv

Ceaiul verde este de asemenea renumit pentru proprietățile sale de digestie, astfel încât poate contribui la reducerea indigestiei și a tulburărilor stomacale care sunt foarte frecvente în timpul sarcinii.

Există o serie de studii care sugerează că dacă consumi ceai verde îți poți îmbunătății sănătatea orală și forța osoasă. O bună stare orală este importantă în timpul sarcinii, deoarece femeile gravide pot fi afectate de gingivită, din cauza nivelurilor hormonale care sunt într-o continuă schimbare.

Ceaiul verde este benefic în timpul sarcinii deoarece ajută la reglarea nivelului de zahăr în sânge, precum și pentru a ajuta la controlul hipertensiunii. Tensiunea arterială crescută și nivelurile necontrolate ale zahărului din sânge pot fi factorii principali de risc la sfârșitul unei sarcini, ceea ce poate duce la hipertensiune arterială și diabet gestațional.

ceai verde la gravide Știm că sănătatea ta și a copilului tău sunt cele mai importante, de aceea Baby Stem oferă servicii de prelucrare și depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.

Nota pentru Află care sunt cele 2 efecte ale ceaiului verde în timpul sarcinii!: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 note, media: 4,50 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile