Stresul în timpul sarcinii este normal, dar dacă acesta devine constant te poate afecta atât pe tine, cât și pe copilul tău. Când ești stresat în corpul tău se poate petrece o explozie de cortizol, dar și de alți hormoni de stres.
Emoțiile au puterea de a ne afecta în mod direct sănătatea. Dacă ești gravidă și treci printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, probabil îți pui întrebări despre cum ți-ar putea afecta aceste stări sarcina. Pentru a trece peste această perioadă nu ezita să ceri ajutorul celor apropiați.
Studiile arată că nervii și emoțiile negative afectează sarcina. BabyStem îți va arăta care sunt urmările pe care le produc stările nervoase în sarcină:

Naștere prematură

Starea de nervozitate afectează sarcina prin creșterea posibilității nașterii premature. Acest lucru se datorează faptului că, în timpul unei crize sau al unui episod prelungit de nervi, corpul eliberează mai mult cortizol, substanță responsabilă de activarea stresului în organism. Răspândirea într-o cantitate mai mare a acestei substanțe în corpul tău în timpul sarcinii este asociată cu anumite complicații la naștere, cum ar fi greutatea scăzută a fătului. Cu toate acestea, majoritatea studiilor au arătat că femeile care au avut niveluri ridicate de cortizol nu au avut o naștere prematură.

Posibilitatea unui avort spontan

Dacă nervii și stresul îți acaparează mintea și corpul atunci când ești însărcinată acestea pot duce la un avort spontan. Mai multe studii au arătat că, atunci când o femeie se află în primele săptămâni de sarcină și trece printr-o perioadă dificilă în viața ei, cum ar fi moartea unui membru al familiei, probabilitatea de avort crește.

Creează probleme în dezvoltarea intelectuală a copilului

Tot ceea ce se întâmplă în timpul sarcinii poate afecta sănătatea, dezvoltarea și capacitățile copilului. Studiile arată că unii copii care au probleme în vorbire au avut mame care au suferit de afecțiuni nervoase sau stres pe timpul sarcinii.

Nervii pot afecta comportamentul copilului

nervoasa in sarcinaProblemele emoționale și de comportament ale copilului pot veni de asemenea ca urmare a nervilor și a stresului mamei din timpul sarcinii. Există o relație strânsă între stresul din timpul sarcinii și copiii care sunt hiperactivi sau au probleme de atenție. De asemenea s-a constatat că atunci când o mamă are o sarcină liniștită și sănătoasă din punct de vedere emoțional, copilul nou-născut doarme mai mult timp și este mai puțin iritabil.
În parteneriat cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Viața copilului tău este cea mai importantă, de aceea noi dorim să îți oferim cele mai bune servicii. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.Nota pentru Ai nervi în timpul sarcinii? Iată 4 urmări ale stărilor nervoase: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 note, media: 2,00 din 5)
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile