1 iunie a debutat anul acesta cu multiple motive de bucurie. Pe lângă venirea oficială a sezonului cald, Baby Stem, partenerul de încredere cu servicii de recoltare și de stocare a celulelor stem la cele mai înalte standarde, a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului alături de Foto Union, prin a șasea ediție anuală consecutivă a maratonului de fotografie publică Portret de Copil 2017, sub egida campaniei „Fericirea se naște din sănătatea lor”.

Evenimentul a avut loc în Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, unde sute de copii veniți alături de părinți s-au bucurat de poze, în timp ce Foto Union a surprins cele mai frumoase instantanee. Copiii care au participat la eveniment au primit cadou un portret original, însoțit și de alte mesaje motivaționale legate de fericire, familie, sănătate ce susțin valorile Baby Stem. Fotografiile vor fi postate miercuri pe paginile de Facebook Baby Stem și Foto Union.

„Ne dorim să fim alături de părinți și copiii lor încă din primele clipe, iar garanția amintirilor plăcute pe care să le împărtășească de fiecare zi de 1 iunie, stă în primul rând în sănătate. Într-adevăr credem cu tărie că fericirea se naște din sănătatea lor, de aceea ne dorim să le reamintim atât celor care se bucură deja de copii, cât și viitorilor părinți că sănătatea este zâmbetul fiecărui copil și întotdeauna va însemna o investiție în viitorul acestora. De aceea ne-am alăturat campaniei Foto Union – Portret de Copil, pentru ca acest mesaj să ajungă la câți mai mulți dintre ei”, explică Alexandra Baban, Director General Baby Stem.

În aceeași zi, nu doar sutele de copii veniți cu familiile s-au bucurat de fotografii, dar și 40 de suflete de la centrele de plasament din sectorul 1 cu care Asociația Atelierul de Zâmbete colaboreaza – Sfântul Iosif și Sfântul Ștefan, pe care Baby Stem i-a invitat la filmul Deep – O aventură nesfârșită, cu suportul CinemaCity. Distracția a continuat apoi cu o masă delicioasă la KFC România.

Baby Stem dorește să le ofere părinților și copiilor șansa unei vieți lipsite de griji în ceea ce privește sănătatea, prin serviciile de recoltare și de stocare a celulelor stem la standarde calificate. Partener certificat Seracell în România, Baby Stem pune la dispoziția clienților săi un kit de recoltare, asistență pe tot parcursul procesului și garanția calității germane, dispunând de două dintre cele mai importante acreditări, GMP (Good Manufacturing Practice) și JACIE, ca semn al profesionalismului echipelor medicale și a laboratoarelor echipate cu o tehnologie de înaltă performanță.

Aflat la cea de-a șasea ediție, prin „Portret de Copil” Foto Union face cadou un portret original fiecărui copil care participă la eveniment. Foto Union, studio-ul de fotografie apărut în primăvara anului 2011, a fost creat din convingerea că oamenii îşi doresc o fotografie în care să se regăsească acum sau peste 50 de ani. Simpla bucurie de a ne simţi bine împreună, râzând, glumind şi magia pe care o poartă fiecare moment surprins la Foto Union nu pot fi măsurate în cuvinte. Promisiunea lor este că de fiecare dacă când vei privi în urmă, ne vom aduce aminte de „acea zi petrecuta impreuna cu Baby Stem si  Foto Union” si vom zâmbi cu siguranţă.

Pentru mai multe detalii vizitați babystem.ro și www.fotounion.roVoteaza Baby Stem a sărbătorit copiii alături de Foto Union și „Portret de copil 2017. Fericirea se naște din sănătatea lor”: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile