Baby Stem, banca dumneavoastră de celule stem din Cluj

Nimic nu poate fi mai frumos decât să dai naştere unei noi vieţi. Este contribuția noastră cea mai importantă, cea mai sinceră și minunată creaţie dăruită lumii.  Reprezintă speranța noastră către un viitor mai bun, dar este şi un act de responsabilitate, pe care trebuie să ne-o asumăm în momentul în care alegem să devenim părinţi.

Orice părinte îşi vrea copilul sănătos. Existenţa posibilităţii de recoltare a celulelor stem la naştere este o şansă, o asigurare în plus că viitorul copilului dumneavoastră poate fi unul cât se poate de bun şi sănătos.

De să alegeţi să recoltaţi celule stem? Pentru că cercetările ne-au demonstrat că acest tip de celule se pot transforma într-o varietate surpinzătoare de celule diferenţiate, putând astfel să reînnoiască ţesuturi afectate sau distruse. Spectrul afecţiunilor în tratarea cărora celulele stem pot fi de folos este în continuă creştere, iar acestea pot ajuta si alte persoane compatibile să se vindece de o boală gravă, pentru că există  şanse mai mari de vindecare în cazul unui transplant cu celulele stem, decât în cazul unui auto transplant.

Baby Stem – Banca de celule stem in Cluj

Baby Stem este partenerul exclusiv al Seracell în România, banca de celule stem numărul 1 în Germania, în ceea ce priveste recoltările lunare si eliberările totale. Datorită facilităţilor si tehnologiei avansate, precum şi a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre  puținele banci de celule stem ce au obţinut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importantă certificare în domeniul prelucrări şi stocării probelor biologice.

celule stem cluj

Baby Stem are grijă ca și mămicile din Cluj să beneficieze de condiții precum cele oferite de Seracell în Germania, Spania, Italia, Serbia sau Egipt. Astfel, Baby Stem aduce în Cluj experienţa si calitatea germană a serviciilor de stocare si mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem. O bancă de celule stem în Cluj, care să vă ofere cu toată seriozitatea şi profesionalismul informaţiile necesare, să vă stea la dispoziţie cu toată amabiliatea şi deschiderea, să vă pregătească cel mai potrivit pachet de servicii personalizat este Baby Stem. Părinţii mulţumiţi ne recomandă, la fel cum ne recomandă serviciile de calitate şi personalul de încredere. Cereţi-ne toate informaţiile de care aveţi nevoie, întrebaţi-ne şi faceţi alegerea corectă.

De ce să alegeţi Baby Stem pentru recoltarea de celule stem în Cluj?

Dacă vă pregătiţi să naşteţi într-unul dintre aceste spitale din lista de mai jos cereţi să luaţi legătura cu reprezentanţii Baby Stem. Vă vor oferi o mulţime de informaţii utile şi importante de ştiut şi servicii de calitate, personalizate:

  • Spitalul clinic judeţean de urgenţă ( secţia de obstetrică şi ginecologie)
  • Clinica de obstetrică şi ginecologie “Dominic Stanca”
  • Maternitatea Privată “Gynia”
  • Maternitatea Privată “Novogyn”

Pune sănătatea familiei tale pe primul loc, informează-te despre cât de valoros  este sângele din cordonul ombilical si permite-i copilului tău să-l păstreze!

Nota pentru Baby Stem, banca dumneavoastră de celule stem din Cluj: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (8 note, media: 4,00 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile