Nimic nu poate fi mai frumos decât să dai naştere unei noi vieţi. Este contribuția noastră cea mai importantă, cea mai sinceră și minunată creaţie dăruită lumii.  Reprezintă speranța noastră către un viitor mai bun, dar este şi un act de responsabilitate, pe care trebuie să ne-o asumăm în momentul în care alegem să devenim părinţi.

Orice părinte îşi vrea copilul sănătos. Existenţa posibilităţii de recoltare a celulelor stem la naştere este o şansă, o asigurare în plus că viitorul copilului dumneavoastră poate fi unul cât se poate de bun şi sănătos.

De să alegeţi să recoltaţi celule stem? Pentru că cercetările ne-au demonstrat că acest tip de celule se pot transforma într-o varietate surpinzătoare de celule diferenţiate, putând astfel să reînnoiască ţesuturi afectate sau distruse. Spectrul afecţiunilor în tratarea cărora celulele stem pot fi de folos este în continuă creştere, iar acestea pot ajuta si alte persoane compatibile să se vindece de o boală gravă, pentru că există  şanse mai mari de vindecare în cazul unui transplant cu celulele stem, decât în cazul unui auto transplant.

Baby Stem – Banca de celule stem in Cluj

Baby Stem este partenerul exclusiv al Seracell în România, banca de celule stem numărul 1 în Germania, în ceea ce priveste recoltările lunare si eliberările totale. Datorită facilităţilor si tehnologiei avansate, precum şi a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre  puținele banci de celule stem ce au obţinut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importantă certificare în domeniul prelucrări şi stocării probelor biologice.

celule stem cluj

Baby Stem are grijă ca și mămicile din Cluj să beneficieze de condiții precum cele oferite de Seracell în Germania, Spania, Italia, Serbia sau Egipt. Astfel, Baby Stem aduce în Cluj experienţa si calitatea germană a serviciilor de stocare si mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem. O bancă de celule stem în Cluj, care să vă ofere cu toată seriozitatea şi profesionalismul informaţiile necesare, să vă stea la dispoziţie cu toată amabiliatea şi deschiderea, să vă pregătească cel mai potrivit pachet de servicii personalizat este Baby Stem. Părinţii mulţumiţi ne recomandă, la fel cum ne recomandă serviciile de calitate şi personalul de încredere. Cereţi-ne toate informaţiile de care aveţi nevoie, întrebaţi-ne şi faceţi alegerea corectă.

De ce să alegeţi Baby Stem pentru recoltarea de celule stem în Cluj?

Dacă vă pregătiţi să naşteţi într-unul dintre aceste spitale din lista de mai jos cereţi să luaţi legătura cu reprezentanţii Baby Stem. Vă vor oferi o mulţime de informaţii utile şi importante de ştiut şi servicii de calitate, personalizate:

  • Spitalul clinic judeţean de urgenţă ( secţia de obstetrică şi ginecologie)
  • Clinica de obstetrică şi ginecologie “Dominic Stanca”
  • Maternitatea Privată “Gynia”
  • Maternitatea Privată “Novogyn”

Pune sănătatea familiei tale pe primul loc, informează-te despre cât de valoros  este sângele din cordonul ombilical si permite-i copilului tău să-l păstreze!Nota pentru Baby Stem, banca dumneavoastră de celule stem din Cluj: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (8 note, media: 4,00 din 5)
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile