Bebeluşa Oana a ales Baby Stem

O ştim cu toţii de la TV, o ştim ca pe o dansatoare iscusită, care reuşeşte să se exprime prin dans şi plasticitate, datorită faptului că dincolo de meserie, dansul este pentru ea pasiune şi exprimarea emoţiilor.

Mai mult decât o bună dansatoare, bebeluşa Oana (Oana Ioniţă) va fi în curând pentru a doua oară mamă. Cu o săptămână înainte de a naşte, Oana a anunţat pe pagina ei din reţeaua socială că a ales să semneze contractul pentru stocare celule stem cu Baby Stem, reprezentanta Seracell în România- banca nr. de celule stem din Germania: „Dragii mei, cu o săptămână înainte de a naşte am decis sa semnăm un contract de stocare celule stem şi am ales Baby Stem – Seracell. Înainte să fac această alegere m-am documentat temeinic. De ce? Pentru că stocând sângele integral se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente, pentru că Germania şi certificarea GMP reprezintă garanţia calităţii absolute şi pentru că experienţa Baby Stem – SeraCell în tratamentele cu celule stem este remarcabilă. DA, copilul meu merită ce este mai bun!”

Cu siguranţă, orice mămică bună îşi va dori şi va alege tot ce e mai bun pentru copilaşul ei. Pentru că mamele dezvoltă un remarcabil simţ, mereu gata să protejeze, să dăruiască necondiţionat, să apere şi să-şi iubească sincer copilaşul ca partea cea mai scumpă din ele. Niciun sentiment nu poate fi comparat cu cel matern! Şi nu poate exista binecuvântare mai mare. Tocmai de aceea ţinem să o felicităm pe viitoarea mămică Oana Ioniţă şi să-i dorim naştere uşoară, copilaş sănătos şi voinic, frumos şi plin de har precum îi sunt părinţii. Şi fie ca şi de acum încolo să fie cu toţii înconjuraţi mereu de dragoste, grijă, cele mai bune alegeri!