Care sunt beneficiile consumului de migdale în sarcină

Consumul de migdale este recomandat pe timpul sarcinii deoarece acestea conțin elemente nutritive, cum ar fi fier, calciu, acid folic și fibre, eliberează enzime care ajută la digestie și măresc valoarea nutritivă. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere că dacă fătul este predispus la alergii, migdalele nu vor putea face parte din dieta ta. Află de la BabyStem care sunt beneficiile consumului de migdale în sarcină:

Neutralizează inhibitorii enzimelor

Migdalele eliberează enzime care sunt benefice corpului. Inhibatorii enzimelor blochează în special enzimele degeneratoare de gluten. La neutralizare, enzimele care ajută la defalcarea glutenului sunt eliberate și facilitează procesul de digestie al acestuia. Migdalele ajută la digerarea glutenului în intestin, iar digestia devine mai ușoară.

Migdalele conțin acid folic

Migdalele sunt cele mai bune surse de acid folic și ajută semnificativ la dezvoltarea creierului și a sistemului neurologic al copilului. Acidul folic este de asemenea, esențial pentru a preveni defectele tubului neural al fătului. În timpul sarcinii este recomandat să consumați 400 mcg de acid folic pe zi.

Îmbunătățește metabolismul

Femeile care au probleme cu diabetul sau cu greutatea pot naște copii cu probleme de obezitate sau de metabolism. Migdalele oferă o sursă sănătoasă de carbohidrați și grăsimi care ajută metabolismul și reduc inflamația, stresul oxidativ și zahărul din sânge.

Împiedică creșterea excesivă în greutate

migdale sarcinaSarcina cauzează creșterea în greutate, iar datorită poftelor uneori devine dificil să controlezi kilogramele. Migdalele reduc riscul de creștere în greutate. Acestea au un rol important în controlarea greutății scăzând pofta de mâncare și facilitând creșterea sănătoasă în greutate. Consumul a 56 gm de migdale în fiecare zi oferă sațietate prin reducerea hormonului de foame ghrelin și creșterea leptinei de reducere a apetitului.
Știm că viața copilului tău este primordială, de aceea, Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu banca numărul 1 din Germania, dar și cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent. Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi babystem.ro.

Voteaza Care sunt beneficiile consumului de migdale în sarcină: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile