Ce am aflat despre viata dupa ce am devenit mama

Rudele mele nu sunt nicidecum perfecte

Da-da, exact! De exemplu, sora pe care o consideram absolut neinfricata a fugit ca o lasa cand am rugat-o sa ramana cu cea mica doar cateva ore. Iar mama, pe care o consideram atotstiutoare si profesoara perfecta uneori o cearta pe cea mica deloc pedagocic. Iar sotul, tata… eh, despre fiecare as putea povesti cate ceva interesant. 🙂

Fetita nu este tocmai perfecta

Pai, da. Uneori este capricioasa fara motiv, plange, isi umfa obrajorii a suparare, arunca jucariile sau face nazuri la mancare. Cu toate acestea este cea mai iubita, cea mai buna, cea mai frumoasa si mai cuminte fetita din lume. Iata un paradox -nu-i asa? 🙂

Motanul este perfect

Cine ar crede asa ceva?! Dar, s-a dovedit extrem de rabdator cand fetita il mangaie neindemandatic pe blana, cand pentru a zecea mia oara ne arata unei ii sunt urechile si incearca sa il traga de coada, mustati si sa se culce pe blana lui. Doar ofteaza foarte diplomatic. Daca acest motan ar mai sti sa plimbe caruciorul cred ca i-as trimite impreuna la plimbare.

Orice cartulie cu poze poate deveni carte pentru copii

Desi are propria biblioteca, fetita iubeste la nebunie sa isi bage nasucul in cartile mari, care au poza. A gasit o carte de botanica, cu poze de plante si le-a invatat pana acum pe de rost cand ne-a intrebat fiecare planta ce reprezinta.

Copilul se poate culca tarziu si se poate trezi devreme

Poate sa se trezeasca noaptea, dar sa fie foarte activ si plin de energie pe tot parcursul unei zile si este un mare mister cum de reuseste, dar nu as avea nimic impotriva sa invat ceva din aceasta taina.

Copiii isi intrec parintii

Reusesc sa invete mult mai multe, intr-un timp record si poti ajunge foarte departe cu un pic de ajutor. De aceea sa nu va mirati daca prietenii o sa primeasca in curand mesaje de pe noul dumneavoastra smartphone, de tipul „aefgjbhbqweqjij”, inseamna ca puiutul dumneavoastra a invatat sa-l foloseasca inainte sa o faceti voi insiva :).

Nota pentru Ce am aflat despre viata dupa ce am devenit mama: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 note, media: 5,00 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile