Ce poartă femeile însărcinate vara pentru comoditate şi stil?

Trimestrul al doilea şi al treilea sunt mai complicate pentru gravide, nu doar pentru că burtica este în creştere, pentră că mămicile se mişcă mai greu, se consumă mai multe resurse, dar şi pentru că apare problema- ce să îmbraci. Mai ales vara, când căldura ne dă bătăi de cap.

Întâi de toate trebuie să alegeţi lenjeria intimă potrivită. Cea mai bună lenjerie intimă în sarcină este cea din bumbac, cu adăuge minimă de elastan şi care imită perfect forma corpului, fără să-l jeneze. Bustul se modifică şi devine generos, de aceea este mai bine să alegeţi un model de sutien cu o mărime mai mare decât purtaţi în mod obişnuit (acesta nu trebuie să vă apese, strângă), încercaţi să evitaţi sutienele cu dantelă, sau modelele balconette. Nu faceţi rabat de calitate, alegeţi modele colorate, frumoase, unele special pentru alăptat.

Cea mai confortabilă piesă din garderobă pentru vară este o rochie lărguţă din bumbac. Lungimea ideală este până la mijlocul genunchiului. Destul de potrivită pentru birou, în plus vă va ajuta să evitaţi senzaţia că purtaţi un sac. Fiindcă nu este perioada potrivită să vă accentuaţi talia alegeţi o rochie cu decolteu frumos, sau cu fantă care să descopere frumos piciorul. Deşi, mulţi dintre desgneri concep modele de rochii în care cureaua sau cordonul sunt amplasate mai jos de talie, pe şold, astfel construind o siluetă structural.

Dacă v-aţi săturat de rochii, iar medicul v-a prescris să purtaţi ciorapi ortopedici, pentru a evita varicele, puteţi lege o tunică frumoasă pe care să o asortaţi cu perechea de dresuri sau colanţi favoriţi. Aceştia pot fi coloraţi, cu imprimeuri din ele mai vesele. În plus, această ţinută se potriveşte de minune cu balerinii sau sandalele fără toc indicate să fie purtate în această perioadă.

Iar pentru serile mai răcoroase de vară puteţi alege să purtaţi poncho-uri largi, cu imprimeuri în carouri scoţiene, şaluri croşetate, blazere tricotate.

Cine spunea că în sarcină trebuie să faceţi rabat de la frumuseţe! Este o perioadă minunată din viaţa femeii, când merită să vă simţiţi cea mai frumoasă, cea mai binecuvântată!