Ce poti sa faci ca micutul tau sa doarma cat mai bine

Copilasul trebuie sa aiba o atmosfera placuta, linistita cu o ora inainte de somnic, este bine ca acesta sa nu stea la televizor/calculator inainte de somn. In loc de povestea de seara sua deseneanimate pentru copilas pe care sa le vada la calculator este mai bine sa ii cititi puiutului o poveste, care sa-l adoarma.

Camera incare va dormi copilasul trebuie sa aiba temperatura cuprinsa intre 18-22 grade. Nu este prea racoros, intrucat la aceasta opilasul se va odihni cel mai bine. Foloseste umidificatoare in cazul in care ai constatat ca este aerul prea uscat.

Panala varsta de 1 anisor nu pune in patutul copilului nici perne, nici paturici, pentru ca in cazul in care il vor incomoda el nu are capacitatea sa le indeparteze. cel mai potrivit pentru aceasasta sunt sacii de dormit.

Potrivit ar fi ca saltea sa fie din materiale naturale, care sa nu irite pielea si sa nu provoace alergii. Evita materialele sintetice, pentru ca acestea pot provoca cresterea temperaturii in exces si transpiratii, senzatia de disconfort.