Ce reprezinta un test de sarcina invalid?

Un rezultat invalid al testului de sarcină semnifică de obicei că acesta nu poate detecta dacă ești gravidă sau nu. Acest lucru se poate datora faptului că testul este defect sau nu este suficientă urină pe test pentru a spune dacă ești sau nu însărcinată.
Testele de sarcină funcționează prin detectarea unui hormon de sarcină în urină, care începe să se producă după aproximativ 5 zile după ce rămâi gravidă. Deci, dacă testul nu primește suficientă urină pentru a detecta dacă există hormonul, atunci este posibil să obții un rezultat incorect.
Află de la BabyStem ce reprezintă un test de sarcină invalid:

Explicații despre testul de sarcină invalid

Dacă testul de sarcină pe care l-ai efectuat iese invalid, indicat ar fi să faci un alt test folosind alt brand care este mai ușor de utilizat. Testul de sarcină poate fi făcut la orice oră din zi, nu trebuie să aștepți neapărat până dimineața.
Pentru a utiliza testul de sarcină corect, tot ce trebuie să faci este să ții testul în fluxul de urină atât cât indică prospectul pentru a te asigura că există suficientă urină pentru a obține un rezultat corect.
Toate testele diferă între ele, deci este mai bine să urmezi instrucțiunile din cutie pentru a te asigura că obții un rezultat corect.

Teste de sarcină gratuite

Poți obține un test de sarcină gratuit de la medicul tău ginecolog sau de la centrul local de planificare familială. Unele servicii oferă tinerilor teste gratuite de sarcină, mai ales persoanelor sub 25 de ani.

Ce reprezintă un test de sarcină invalid

test de sarcinaUn rezultat invalid semnifică de obicei faptul că testul este defect din anumite motive și că nu detectează hormonul. Se spune că momentul oportun pentru a face testul în cazul în care întâmpini probleme este dimineața. Cel mai indicat ar fi să îți consulți medicul ginecolog pentru a afla cu exactitate în ce situație te afli.
Știm că viața copilului tău este primordială, de aceea, Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu banca numărul 1 din Germania, dar și cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent. Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi babystem.ro.

Voteaza Ce reprezinta un test de sarcina invalid?: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile