Ce trebuie să știi dacă nu ai grețuri în sarcină

În primul trimestru de sarcină, cele mai multe viitoare mame se confruntă cu bine cunoscutele grețuri și vărsături. Există însă și o categorie privilegiată de gravide, cărora astfel de stări le sunt străine. Dacă te numeri printre ele, e posibil să fi simțit invidia celorlalte mămici, dar și o ușoară stare de îngrijorare: este totul în regulă cu cel mic?

Noi te asigurăm că poți sta liniștită atât acum cât și după naștere. Baby Stem este partener Seracell în România și oferă servicii de recoltare și stocare a celulelor la cele mai înalte standarde. Baby Stem asigură calitatea serviciilor, colaborând cu cea mai importantă bancă de celule stem din Germania. Mai multe detalii privind procesul de recoltare, aici.

Ar trebui să mă îngrijorez?

Răspunsul este nu! Dacă nu te simți rău dimineața, nu ai amețeli sau stări de vomă, nu îți putem spune decât că ești o norocoasă. Studiile arată că aproximativ 30% dintre gravide nu au aceste simptome, iar asta nu reprezintă sub nicio formă un motiv de îngrijorare.

Mulțumește-i mamei tale!

Nu există o tipologie standard de femei care să nu se confrunte cu grețuri și vărsături, așa cum absența lor în prima sarcină nu iți garantează că a doua va fi la fel. Fiecare sarcină este diferită, iar simptomele diferă în funcție de modul de dezvoltare al fătului. Totuși, studiile arată că predispoziția la stări de rău ar putea fi un factor genetic, așadar mulțumește-i mamei tale pentru diminețile liniștite!

E posibil să nu fi scăpat!

Chiar dacă te apropii de sfârșitul primului trimestru de sarcină fără chiar și o singură sesiune de vărsături, e posibil să nu fi scăpat încă de ele. Primele trei luni sunt considerate a constitui etapa cea mai dificilă din parcursul aducerii pe lume a unui copil, însă grețurile pot apărea și mai târziu.

E băiat!

Unele studii sugerează că o viitoare mămică de fată se confruntă mai adesea cu vărsături, însă nu este o regulă. Cu toate acestea, ai face bine să te decizi și asupra unor variante de nume pentru băieței.

Nu ai de ce să-ți faci griji!

Atâta vreme cât nu prezinți alte simptome neobișnuite în sarcină, iar doctorul tău te-a asigurat ca nivelul hormonilor este sub control, totul este în regulă. Fii fericită! O mulțime de alte femei și-ar dori să fie în locul tău!

Eventuale riscuri

În cazuri rare, absența grețurilor poate însemna un nivel scăzut al hormonilor, femeia riscând un avort spontan. Din fericire, astfel de cazuri au o frecvență redusă și sunt ținute sub observație de medici. Dacă ginecologul care te monitorizează te-a asigurat că ești în regulă din punct de vedere hormonal, nu îți face probleme!

Dă-i șansa micuțului tău să ducă o viață fără griji în ceea ce privește sănătatea, apelând la Baby Stem pentru servicii de recoltare și stocare celule stem. Partener certificat Seracell în România, Baby Stem pune la dispoziția clienților săi un kit de recoltare, asistență pe tot parcursul procesului și garanția calității germane. Pentru detalii, vizitează site-ul http://test4.butucsolutions.ro

Nota pentru Ce trebuie să știi dacă nu ai grețuri în sarcină: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (5 note, media: 3,00 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile