Recoltarea celulelor stem este o procedură care a luat naștere cu 25 de ani în urmă. De atunci și până în prezent, au fost realizate peste 40.000 de transplanturi, peste tot în lume. În prezent, există peste 198 de studii clinice care fac referire la utilizarea terapeutică și alte 100 de studii clinice care au rol de a investiga rolul terapeutic al celulelor stem. Celulele stem trebuie recoltate imediat după naștere, atât în cazul nașterilor naturale cât și în cazul nașterilor prin cezariană, fără niciun fel de riscuri. Procedura este una extrem de simplă, nu provoacă durere mamei sau noului născut și nu durează mai mult de trei minute.

Carmen Brumă, Oana Roman, Emma Zeicescu, Mirela Vaida, Raluca Culcea, Ioana Tigaila sunt doar câteva dintre vedetele care au ales să investească în viitorul celor mici și au recolatat celule stem prin Baby Stem, partenerul Seracell în România, banca numărul 1 în Germania din punct de vedere al recoltării lunare și al eliberării totale.

Emma Zeicescu este una dintre cele mai apreciate jurnaliste, din România. În prezent, are un băiețel, pe nume Idris și consideră că, atunci când ești mamă niciun efort nu este prea mare pentru sănătatea copilului: „Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem. Pentru mine a contat faptul că sunt partenerii băncii de celule stem nr. 1 în Germania, una dintre puţinele care au certificare GMP şi JACIE”, afirma Emma.

Cuplurile devin cu adevărat responsabile atunci când decid să devină părinți, tocmai de aceea odată asumat acest fapt, trebuie să se asigure că cel mic va avea un viitor frumos, luminos, plini de împliniri, și nu de probleme medicale. Celulele stem ajută la tratarea a peste 85 de boli grave, precum bolile autoimune, cancerul, leucemia, etc. În plus, șansele ca o rudă să fie compatibilă sunt de 1 la 4, față de 1 la 200.000 dacă ar fi nevoie de înscrierea persoanei respective pe o listă de transplant.

Oana Roman este o altă vedetă care a ales să recolteze celule la Baby Stem, după nașterea fetiței ei, Izabela. Aceasta spune, despre Baby Stem: „Investiția în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat și am studiat în detaliu mai multe oferte de pe pe piață, am hotărât că Baby Stem oferă garanția serviciilor germane de o excelență binecunoscută. Experiența unui centru universitar de renume și numărul foarte mare de probe folosite în tratamente sunt principalele motive pentru alegerea mea”, afirmă Oana.

La Seracell, stocarea se face în șase eșantioane diferite, dacă volumul de sânge permite acest lucru, astfel: trei eșantioane principale ce pot fi folosite individual, în cazul tratamentului cu celule stem și trei mini-eșantioane destinate testelor de compatibilitate, testelor ADN sau identificării malformațiilor genetice ale celulelor stem.

O altă mămică fericită, care a apelat la serviciile Baby Stem, recoltând celule stem la naștere, este Carmen Brumă, prezentator tv și autor al mai multor cărți ce promovează un stil de viață sănătos. Viața de mămică a inspirat-o pe aceasta să scrie cărți ca „Jurnal de gravidă”, „sănătoasă, suplă, sătulă” sau „Cum am dat jos 30 de kilograme și nu le-am mai pus înapoi”. Carmen Brumă spune despre Baby Stem: „După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: se stochează sângele integral, nu doar celulele stem; stocarea se face la Seracell, banca de celule stem numărul 1 în Germania, certificată GMP; stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului”.

Celulele stem sunt celule ce se pot transforma în orice tip de țesut, astfel că pot trata boli dintre cele mai grave. Acestea au fost desoperite în anii `70, fiind utilizate în tratarea unor afecțiuni precum leucemii, limfoame, domeniul medicinei regenerative reușind să devină din ce în ce mai cunoscut.

Daniel Osmanovici, este o altă vedetă care a apelat la ajutorul Baby Stem, pentru siguranța celui mic. Acesa afirmă: „Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltarre, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem. Am făcut asta, nu pentru că am o mulțime de colege care au ales același partener sau pentru că este „NR.1 în Gemmania” ci pentru că au fost SINGURII care ne-au pus întrebari pe care alții nu le-au pus. Ne-au părut întrebări legitime și corecte și abordarea atât de deschisă a fost argumentul care ne-a făcut să acționăm”, povestește prezentatorul.

Octavia Geamănu, vedetă Antena 1 este proaspăta mămică a unui baăețel, de în vârstă de câteva luni și a recoltat celule la Baby Stem, imediat după naștere. „În minunata perioadă a existenței mele – care-o precede pe cea mai frumoasă 🙂 -, am avut multe nopți nedormite în care am căutat răspunsuri la sutele de întrebări pe care n-ai cum să nu ți le pui atunci când urmează să devii mamă. N-am căutat pătuț, cărucior, reviste cu amenajări de camere pentru copii. M-am documentat însă mult în legătură cu celulele stem recoltate din cordonul ombilical. Așa m-am oprit la Baby Stem Seracell.”, spune Octavia.

Lista vedetelor care au apelat la serviciile Baby Stem este întregită de Viorica Susanu, olimpică la canotaj, Adela Popescu, Andreea Bănică și Pepe – Ionuț Pascu.

În perioada 09-12 martie, vă așteaptăm la târgul Baby Boom, de la Romexpo,cu informații despre tot ce trebuie să știți despre celulele stem și care sunt cele mai importante aspecte pe care orice bancă de celule stem ar trebui să vi le prezinte. De asemenea, în perioada 16-19 martie va avea loc la Sala Polivalentă târgul Baby Expo, unde vor fi evidențiate toate aspectele importante legate de celulele stem..

Baby Stem oferă garanția depozitării și prelucrării celulelor stem recoltate la cele mai înalte standarde, datorită strânsei colaborari cu Seracell, bancă de celule stem ce are sediul central în Berlin. În plus, Seracell este prezentă și în țări precum Spania, Italia, Serbia și Egipt. Datorită facilitătilor si tehnologiei avansate, precum si a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre putinele banci de celule stem ce au obtinut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importantă certificare în domeniul prelucrării si stocării probelor biologice. Pentru mai multe detalii, vizitează Babystem.ro.Voteaza Ce vedete recolteaza celulele stem pentru cei mici: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile