Ceai de sunatoare in sarcina: + 4 beneficii


Ceaiul de sunătoare în sarcină. Descoperă beneficiile asupra organismului în timpul sarcinii!

Cuprins

 • Ceai de sunatoare pentru uz intern
  1. Ceaiul de sunătoare are efect antidepresiv
  2. Ceaiul de sunătoare ajută digestia
  3. Ceaiul de sunătoare este bun împotriva hemoroizilor
  4. Ceaiul de sunătoare detoxifică organismul

  Sunătoarea este o plantă erbacee, cu flori galbene, oval-eliptice. Această plantă este cunoscută pentru beneficiile ei, atât la uzul intern cât și extern. Dacă ești însărcinată și te atrage ideea de a bea ceai de sunătoare, află din acest articol care sunt beneficiile!

  Ceai de sunatoare pentru uz intern

  În timpul sarcinii, corpul tău se modifică, așa că vei simți nevoia de a-l ajuta și de a-l susține natural. Ceaiul de sunătoare este cunoscut ca fiind foarte bun pentru curățarea organismului, de la efectele benefice pentru digestie dar și pentru ficat sau rinichi.

  1. Ceaiul de sunătoare are efect antidepresiv

  Sarcina este un moment greu pentru orice femeie, și este posibil să ai momente în care să îți lipsească energia și vitalitatea.
  Se spune că ceaiul de sunătoare are un efect antidepresiv și relaxant, ceaiul de plante ajutându-te să te relaxezi și să te simți mai bine.

  Consumă o cană caldă pe zi, atunci când ai nevoie de un moment de liniște.

  2. Ceaiul de sunătoare ajută digestia

  Ceaiul de sunătoare este recomandat pentru problemele gastro-intestinale, este adjuvant în tratarea gastritelor, a enterocolitelor sau a ulcerelor gastrice. De asemenea, aceasta stă la baza bunei funcționări a colecistului, ajutând digestia și reducând acidul gastric care poate crește în timpul sarcinii.

  Dacă ai probleme cu stomacul sau cu digestia, ceaiul de sunătoare te poate ajuta să ai un tranzit intestinal mai bun și să scapi de disconfortul de reflux gastric sau hiperaciditate.

  3. Ceaiul de sunătoare este bun împotriva hemoroizilor

  Un aspect neplăcut cu care te poți confrunta în sarcină sunt hemoroizii. Datorită greutății crescute din zona inferioară precum și a presiunii puse pe vasele de sânge, hemoroizii sunt o problemă des întâlnită pe perioada sarcinii.

  Ai nevoie de o dietă bogată în fibre vegetale, fructe, legume, frunze dar și de multe lichide. Ceaiul de sunătoare are efect antiinflamator, ajută digestia și ameliorează disconfortul creat de hemoroizi.
  Poți consuma în fiecare zi până la 3 căni de ceai!

  4. Ceaiul de sunătoare detoxifică organismul

  ceai de sunatoare in sarcinaExtrem de cunoscut pentru funcția sa de stimulent al funcției hepatice, ceaiul de sunătoare este recomandat și prescris mai ales atunci când intervin probleme de sănătate la nivelul ficatului.

  Acesta este adjuvant chiar și pentru hepatita acută sau cronică iar, consumat în perioada sarcinii detoxifică organismul și îmbunătățește funcția ficatului.

  Consumă ceai de sunătoare în sarcină pentru beneficiile sale și nu uita că oricând te poți relaxa cu o cană de ceai cu flori galbene și frumos mirositoare.

Nota pentru Ceai de sunatoare in sarcina: + 4 beneficii: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 note, media: 1,00 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile