TOP 3 Ceaiuri Permise în Sarcină

Majoritatea oamenilor sunt conștienți de beneficiile pe care consumul de ceai le are, apelând la aceste plante miraculoase chiar și în detrimentul altor tratamente medicamentoase pentru diverse afecțiuni. Chiar și așa, nu tot timpul este benefic consumul exagerat de ceai, existând perioade din viață când nu este recomandat să se facă excese în curele cu ceai. Printre aceste perioade se numără și cele nouă luni de sarcină.

Pentru a  merge la sigur, specialiștii de la Baby Stem au cercetat toate efectele secundare pe care le au plantele și au făcut o listă cu ceaiuri recomandate în sarcină, pentru ca tu și bebelușul tău să duceți sarcina la bun sfârșit.

  1. Ceaiul de mentă

Menta se numără printre cele mai populare plante de pe tot Globul.  Această plantă conduce la stabilirea nivelului normal de tensiune, eliminând stresul, dar ajută și la liniştirea psihicului, ridică dispoziţia, fiind extraordinar în combaterea simptomelor de răceală, iar lista poate continua. Planta-minune are beneficii uimitoare atât în cazul mamei, cât și a bebelușului din pântece. Proprietăţile ceaiului de mentă în sarcină sunt de a lupta împotriva simptomelor de răceală, de a trata bolile cardiovasculare, de îndepărtare a problemelor tractului digestiv și de calmare.

  1. Ceaiul de ghimbir

Ceaiul de ghimbir este ideal pentru ameliorarea grețurilor care se fac mult mai resimțite, de regulă, în prima parte a zilei, în special în primul trimestru de sarcină. De asemenea, este de ajutor în procesul de digestie, însă specialiștii recomandă să nu bei mai mult de două căni pe zi.

  1. Ceaiul de măceșe

Măceșele reprezintă o bogată sursă de vitamina C, care este recomandată pentru creșterea imunității. Nu este recomandat consumul a mai mult de două căni de ceai de măceșe pe  zi, căci poate agrava sănătatea dinților. Ceaiul de măceșe are un conținut crescut de calciu și magneziu, ceea ce îl face ideal în tratatrea insomniilor. Fiind bogat în vitaminele A, C și K, măceșele conțin potasiu și fier, având efecte benefice pe toată perioada celor nouă luni de sarcină.

 

ceaiuri permise în sarcinăConsumul de ceai în sarcină este recomandat să se înceapă după consultul în prealabil al medicului tău de familie. Ceaiurile pot fi  foarte folositoare atât femeilor gravide, cât şi tuturor oamenilor. Ceaiul are efecte benefice asupra organismului, iar dacă ești însărcinată, trebuie să știi că există câteva plante care îți vor oferi p stare foarte bună, dar, înainte de a le folosi, este indicat să ceri sfatul medicului ginecolog.

Este foarte important să te concentrezi pe sănătatea copilului tău, în special după naştere. Acest lucru poate fi asigurat, în cazul bebeluşului tău, prin recoltarea de celule stem. O astfel de clinică specializată este Baby Stem, singurul partener în România, a băncii de celule stem Seracell, numărul 1 în Germania. Baby Stem aduce în România experienţa şi calitatea germană a serviciilor de stocare şi mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem. Pentru mai multe detalii vizitează www.babystem.ro

Nota pentru TOP 3 Ceaiuri Permise în Sarcină: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 note, media: 5,00 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile