Ciclul menstrual in timpul sarcinii: aspecte pozitive si negative.

 Ciclul menstrual in timpul sarcinii: aspecte pozitive si negative.

 

Cuprins

 

În timpul unei menstruații, uterul îndepărtează mucoasa care a fost creată pe peretele uterului, pentru a-l pregăti de sarcină. În timp ce o femeie poate prezenta sângerări vaginale în timpul sarcinii, acestea nu se vor datora unei perioade.

În acest articol, analizăm în detaliu menstruația și sarcina și discutăm despre sângerarea în timpul sarcinii.

 Poți avea menstruație cât ești însărcinată?

 

Când o femeie este însărcinată, ea nu continuă să ovuleze și nu poate avea o perioadă menstruală. Menstruația apare numai atunci când o persoană nu este însărcinată.

Chiar dacă pot exista sângerări pe parcursul sarcinii, acestea nu se vor datora ciclului menstrual.

Unele femei, de asemenea, nu au menstruație în timp ce alăptează. Cu toate acestea, ei pot începe să ovuleze din nou la scurt timp după naștere. Prin urmare, medicii pot recomanda o anumită formă de control a sarcinilor în timp ce o femeie alăptează, dacă nu dorește să rămână gravidă.

Ciclul menstrual are loc pentru a ajuta o posibila sarcina. Un ciclu menstrual începe în prima zi a unei sângerări și se termină în prima zi a sângerării următoare. Acesta durează, în principiu 28 de zile, în timp ce menstruația durează undeva între 3 și 7 zile.

 

 Sângerarea prin implantare

 

La jumătatea cilului menstrual, ovarul eliberează un ou pentru a fi fecundat.

 

ce inseamna fibrinogen crescut in sarcinaTimp de 12-24 ore după ce o femeie ovulează, se poate instala o sarcina in prezenta celulelor de sarcina. Daca fertilizarea nu a avut loc, va aparea menstruatia.

 

Unele femei au sângerare ușoară în săptămâna dinaintea menstruației, iar acestea o pot confunda ușor cu menstruația. În general, sângerarea este redusă cantitativ  decât o menstruație tipică și durează doar o zi sau două.

 

Aceasta a fost numită ”sângerare prin implantare„ din cauza ideii că aceasta ar putea fi cauzată de oul fertilizat care se prinde de mucoasa bogată în sânge a uterului. Dar nimeni nu știe de la ce este, cu adevărat.

Voteaza Ciclul menstrual in timpul sarcinii: aspecte pozitive si negative.: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile