Fericirea înseamnă, pentru cei mai mulți dintre părinți,  în primul rând copii sănătoși și fericiți, care să crească în familii echilibrate, unde visele să le fie împlinite, în care să se poată dezvolta armonios și să-și poată contura frumos personalitatea.

Sănătatea copiilor este principala grijă a părinților, aceasta dezvoltându-se încă din momentul conceperii, fără a se încheia vreodată. Nouă luni de sarcină „purtate” cu maximă precauție de către mamă, alegerea unui spital bun, cu medici capabili, care să participe la aducerea pe lume a celui mic, pregătirea camerei, a casei, totul se rezumă la deciziile pe care părinții le iau pentru copiii lor.

Recoltarea celulelor stem la naștere este una dintre deciziile importante pentru care părinții ar trebui să opteze, întrucât acestea ajută la tratarea a peste 85 de boli, precum diverse tipuri de leucemie, cancer, boli autoimune, etc. O astfel de decizie va asigura celui mic un viitor lipsit de probleme medicale grave, dar și bucurie în familia sa.

Baby Stem este partener exclusiv partener Seracell (singura bancă cu experiență cu ambele – măduva osoasă și cordon)  în România și vine în întâmpinarea părinților cu servicii de recoltare și depozitare a celulelor stem.

Iată 5 principii esențiale care trebuie urmate, pentru ca cei mici să crească armonios

1. Comunicarea, dincolo de cuvinte

Mamele știu întotdeauna ce au copiii lor, chiar de dinainte ca aceștia să poată să-și exprima durerea, dorințele, ideile, în cuvinte. Conexiunea dintre mamă și copil este una care se creează în momentul aducerii pe lume și durează o viață întreagă, devenind din ce în ce mai puternică, pe măsură ce anii trec.

Părinții sunt cei care iau deciziile importante pentru copiii lor până la vârsta majoratului, astfel că acestea trebuie  „cântărite” cu mare atenție, astfel încât cei mici să nu aibă de suferit ulterior.

Recoltarea celulelor stem la naștere este o decizie importantă, iar consimțământul pentru recoltarea acestora înseamnă o garanție în plus că cei mici vor avea o nouă șansă la viață, în cazul unor boli grave.

Baby Stem este reprezentantul Seracell în România, Seracell fiind banca numărul 1 din Germania din punct de vedere al recoltării lunare și al eliberării totale.

2. Stabilirea unor rutine si ritualuri

Rutina este bună, în cazul în care este „creată” de lucruri plăcute, care aduc buna dispoziție în familie. Astfel, este important ca cel mic să știe că are o oră de somn, spre exemplu, oră de masă, oră de joacă, pe scurt, un program bine stabilit, pe care să îl asocieze cu evenimente plăcute care să nu-l scoată din zona sa de confort. Așa că, da, uneori rutina este bună!

3. Termenul de comparație trebuie exclus în procesul de creștere a unui copil

Părinții trebuie să înțeleagă că fiecare copil este unic în felul său, unii comunică mai ușor, alții mai greoi, unii copii se manifestă fără rețineri, alții sunt timizi și introvertiți, astfel că ei nu trebuie comparați cu cei care sunt diferiți, din contră, trebuie analizați, stabilite care le sunt punctele mai puțin forte și „lucrat” asupra acestora. Copiii fericiți sunt acei copii care au părinți comunicativi, care le explică lucruri importante despre viață, care sunt capabili să le descopere afinitățile și să le fructifice sau care sunt conștienți de „minusurile” copiilor lor și încearcă să le „umple”.

4. Un copil sănătos este un copil fericit

Educația copiilor se face treptat, încet, după un „plan de bătaie” bine stabilit, întrucât, atunci când vine vorba despre educație, părinții nu au loc de greșeli. Educația înseamnă transmiterea unor principii solide de viață, de la părinte la copil, iar acest lucru se traduce și printr-o bună „instruire” și în ceea ce privește sănătatea. Copiii trebuie să conștientizeze, încă de mici, importanța controalelor regulate la medic și să știe că întotdeauna este mai ușor să previi, decât să tratezi.

Educația pentru sănătate se dezvolta încă din timpul copilăriei, astfel că părinții trebuie să-i obișnuiască pe cei mici să meargă la controale regulate, negreșit și să acorde sănătății, importanța cuvenită.

Primul pas pe care părinții îl pot face pentru ca cei mici să aibă o sănătate „de fier„  este să aleagă recoltarea celulelor stem la naștere. Baby Stem oferă servicii de prelucrare și depozitare a celulelor stem în România, la standarde germane.

5. Fericirea copilului înseamnă fericirea părinților lui

Familiile fericite sunt cele care au reușit să găsească un echilibru perfect între viața de acasă, job și hobby-uri. Creșterea unui copil este asemeni unui job „full time”, astfel că o bună implicare a părinților în procesul educațional, este extrem de importantă și absolut necesară.

Deciziile importante vis-a-vis de creșterea, educația sau sănătatea copilului trebuie luate de către părinți împreună, acestea fiind foarte bine analizate, în prealabil.

Recoltarea celulelor stem este poate, prima decizie cu adevărat importantă pe care părinții o pot lua, întrucât va avea impact pe o perioadă lungă, deoarece celulele stem pot fi folosite și la câteva zeci de ani distanța, atât de copilul căruia i-au fost recoltate, cât și de părinții sau rudele acestuia, bineînțeles, dacă testele de compatibilitate ies pozitive.

Seracell este banca de celule stem numărul 1 în Germania și dispune de două certificări extrem de importante, GMP (God Manufacturing Practice) și JACIE. Seracell sustine de mai bine de 10 ani tratamentele de leucemie și a diferite forme de cancer, prin fabricarea de produse  pentru ca celulele stem prelucrate și depozitate să fie „ținute” în cele mai bune condiții. Pentru mai multe detalii, vizitează www.Babystem.ro.

 

 Voteaza Copiii sănătoși sunt copii fericiți: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile