Jocurile îi ajută pe cei mici să își descopere corpurile și să învețe mai multe despre lumea care îi înconjoară.  Multe dintre interacțiunile pe care le aveți cu bebelușul sunt forme subtile de joc.

Noi, cei de la Babystem, știm cât de mult vă iubiți micuții, de aceea vă punem la dispoziţie servicii de recoltare şi de stocare a celulelor stem la cele mai înalte standarde, pentru ca bebelușul să beneficieze de o viaţă frumoasă şi lipsită de griji.

Cum mă pot juca alături de bebelușul meu?

Este esențial să îi atrageți atenția copilului cu un joc pe podea sau în pătuț, în special prin plasarea bebelușului pe burtă.

Nu este niciodată prea devreme să începeți să îi citiți bebelușului. Cei mici iubesc poveștile.

Bebelușii învață și se dezvoltă rapid în primul an. Jucăriile și muzica pot contribui la stimularea dezvoltării lor.

Jucatul pe podea

Puteți începe să vă lăsați copilul să stea pe burtă în primele săptămâni. Acest lucru îl va ajuta să își dezvolte controlul capului, puterea corpului și capacitatea de a se târâ.

Statul pe burtica este primul pas care trebuie efectuat pentru initierea mersului de-a bușilea si este una din pozițiile mai puțin îndrăgite de copilul mic (majoritatea copiilor mici preferă însă această poziţie pentru somn). Aşezarea copilului pe pieptul mamei sau pe abdomenul acesteia (burtă pe burtă), este destul de uşor de acceptată de acesta.

Interacțiunile clasice

Pentru copii, jocul face parte din activitățile de zi cu zi, cum ar fi schimbările de scutece, orele de masă și timpul pentru băița de seară. Cu cât interacționați mai mult cu bebelușul, cu atât copilul învață mai mult.

De la o vârstă fragedă, copiii răspund activ părinților lor, urmărind fețele, ascultând vocile, zâmbind și scoțând tot felul de sunete. La această vârstă, jocul bebelușului este centrat pe ceea ce faci, pe cântece și rime cunoscute; Atingeți bebelușul și priviți impreună imagini colorate, povestindu-i istorioare haioase.

Pe măsură ce copilul crește, el descoperă obiecte care se agită, scot sunete sau se rostogolesc. Se va bucura să învețe să își coordoneze ochii, mâinile și picioarele și să aducă tot felul de obiecte la gură cu ajutorul mâinilor.

Importanța cititului la bebeluși

Cu cât îi vei citi mai mult, cu atât va învăța mai multe cuvinte într-un timp mai scurt.

Cititul poveștilor reprezintă una dintre activitățile de întărirea a coeziunii dintre mama și bebe, pe care o poți fructifica pentru mult timp de acum încolo. Așadar, cititul cu voce tare pentru micuțul tău îi poate aduce multe beneficii, pentru că: îl învață despre comunicare; introduce într-un mod distractiv concepte precum numerele, literele, culorile și imaginile, care îi vor stimula curiozitatea; îi formează abilitatile de ascultare, memorie și vocabularul; îl învață despre lumea care îl înconjoară.

Muzica

Gândeşte-te cât de bine îţi face ţie muzică, iar bebeluşul nu este o excepţie. Dovadă cântecele de leagăn au un efect garantat în ceea ce priveşte liniştirea bebeluşului. Chiar dacă ţi se pare puţin credibil, muzica poate contribui la dezvoltarea copiilor născuţi prematur, mai mult decât atât, dacă bebeluşul ascultă muzica atunci când sunteţi împreună aceasta îţi poate face bine şi ţie, te calmează şi te linişteşte dacă eşti obosită.

Există o multitudine de jocuri pe care cei mici vor fi mai mult decât încântaţi să le încerce, aşa cum tu ai o mulţime de modalităţi de a le arăta afecţiunea şi grija. Una dintre ele este recoltarea de celule stem, demers în care Baby Stem, partener unic Seracell în România, te poate ajuta. Seracell este banca numărul unu de celule stem din Germania şi printre puţinele bănci de celule stem ce au obţinut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importantă certificare în domeniul prelucrării si stocării probelor biologice. Află mai multe în secțiunea dedicată.

 Voteaza Cum te poți juca alături de cel mic?: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile