Cum vor fi copilasii nascuti in 2015?

Special pentru cei care cred in astre am investigat cum se anunta a fi anul Oitei si cum se prezinta a fi copiii nascuti in acest an :).

Anul care vine este considerat (conform calendarului chinezesc) anul caprei albastre-verzui de lemn, sau (conform altor denumiri) anul oitei. Ce fel de animalut este acesta de ne vine si greu sa ni-l imaginam? Ei bine, cu totii stim simbolul anului care va sa vina – o oita tare simpatica si pufoasa. Intr-adevar, copiii nascuti in anul oitei vor fi indragiti si tare dragalasi. In plus, nativii in zodia Oitei sunt rezistenti la efort fizic si destul de incapatanati. Iubesc munca si sunt orientati catre scop.

Oitele sunt armonioase si placute la infatisare, au trasaturi artistice. Nativii acestei zodii sunt persoane bune la suflet, deschise si uneori sensibile la reactiile celor din jur.

Cel mai important insa trebuie sa tinem minte faptul ca in orice zodie conform calendarului chinezesc ar fi nascut copilul, acesta va semana intai de toate cu mama si tatal sau, si-apoi (daca este sa fie asa), cu caracterul sau zodiacal. De aceea, iubiti-va copilasul si educati-l in iubire, este ceea ce ii puteti oferi mai bun si mai imprtant!

Voteaza Cum vor fi copilasii nascuti in 2015?: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile