Beneficii ale ceaiului de soc în timpul sarcinii

Știai că socul este una dintre plantele extreme de benefice organismului, din care se face ceai, suc sau chiar unguent? Socul este recunoscut pentru proprietățile sale de cel puțin patru mii de ani dar, oare, ai voie să consumi ceai de soc în sarcină?

Florile de soc sunt diuretice și detoxifiante

Florile de soc se găsesc natural în lunile mai-iunie, atunci când copacii înfloresc. Dacă vrei să profiți de beneficiile unui ceai sănătos și natural culege florile sau cumpără-le și pune-le la uscat într-un loc aerisit. Se folosește cam jumătate de linguriță de flori de soc la o cană de ceai, iar acestea au beneficii nenumărate pentru organism.

Florile de soc ajută la o bună funcționare a sistemului digestiv, ajută în principal la digestia ușoară și măresc fluxul de urină, câteva căni fiind chiar recomandate în sarcină.

Ceaiul de soc conține antioxidanți naturali și se spune că este plin de vitamina C!

Ceaiul de soc în sarcină este relaxant

În primul trimestru de sarcină, atunci când oboseala și constipația acționează asupra stării de spirit, este ideal să încerci să te relaxezi. Efectele ușor diuretice ale ceaiului de soc, plus aroma subtilă și efectul relaxant pot contribui cu adevărat la starea ta de bine. Există oameni care nu consumă medicamente tocmai pentru că știu despre efectele pozitive ale consumului de plante.

Ceaiul de soc ajută la reducerea grețurilor

Fie că dorești să consume o cană de ceai de soc seara, înainte de culcare pentru relaxare și stomac ușor, fie că dorești să îl consume dimineața, ceaiul de soc are extreme de multe beneficii pentru tine! Amesteca ceaiul de soc cu puțin suc de lamâie, iar aroma specială și efectele sale te vor scăpa de grețurile matinale. Poți consuma ceai de soc pe tot parcursul zilei, dacă simți că te ajută în aceste momente. Important este să nu consume mai mult de 3 căni pe zi.

Dacă totuși nu ești extreme de sigură de beneficiile ceaiului de soc pentru organismul tău, este ideal să consulți medicul ginecolog. Acesta te poate ajuta să faci cea mai bună alegere.

ceai soc sarcinaBaby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu banca numărul 1 din Germania, dar și cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare si stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent. Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi babystem.ro.