De prin lume adunate – perle de la copilasi

Ne apropiem de sfarsitul acestui an si cu totii ne dorim sa adunam ce este bun din tot anul ce va trece, de aceea speram sa nu vi sa para inutile eforturile noastre de aaduna perle de la copilasii din  intreaga lume :).

Iata ce minunatii poti spune copilasii nostri:

Alex (3 ani si 5 luni) : „dupa ce s-a jucat cu catelul prin casa a inceput sa linga canapeaua. Bunica l-a observat si a inceput sa-l certe: vai, copile, de ce faci asta, nu se poate, pe canapea se gasesc tot felul de microbi si bacterii, poti sa te imbolnavesti.

Peste vreo doua zile bunica s-a imbolnavit si statea culcata pe canapea. Alex s-a apropiat de ea si a intrebat-o:  bunicuto, ai lins canapeaua si te-ai imbolnavit, da?”

„L-am trimis pe cel mic la cumparaturi: cumpara te rog smantana, iar de restul banilor paine. Peste ceva timp se toarce copilul de la magazin fara cumparaturi. Cica, smantana nu aveau. Pai, de ce nu ai luat paine? Da’ de unde as fi scos rest ca sa cumpar painea?!”

Vlad (5 ani): „este intrebat la gradinita- ce astronauti cunoaste, iar Vlad a raspuns foarte simplu- nu am cunostinte astronauti”.

„Mancam de cina. Ana face mofturi, amestecand cu lingura in farfurie, zice „ma doare stomacul”. Eu o cert iritata „nu mai pune in gura tot felul de prostii”. Ana, fara sa ridice ochii din farfurie „pai, tu gatesti, cum sa nu mananc?”.

George are 2ani si 5 luni. Mergem pe strada si vede in intampinare un dalmatian inalt si plin de pete. Se apropie de el fara a sta pe ganduri si il intreaba cu repros : „vaco, cand o sa ne aduci si noua lapte?”.

„Sofia a fost la gradinita, a cazut si s-a lovit la cot. O iau seara de la gradi si imi spune in masina: mama, eu astazi m-am lovit la cot si nu am plans deloc! Sunt pregatita sa nasc!”

„Educatoarea ii intreaba pe copii daca au acasa vreun animalut. Al meu raspunde: Da! Avem o pisica si peste congelat!”

(Va urma)

Voteaza De prin lume adunate – perle de la copilasi: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile