Descoperă cele 3 efecte ale propolisului în timpul sarcinii!

Ești însărcinată și îngrijorată de orice problemă de dezvoltare cu care se poate confrunta bebelușul tău? Sarcina este un moment crucial atât pentru mamă, cât și pentru copil. Propolisul are multe beneficii pentru sănătate datorită valorii nutriționale ridicate. Poate vindeca diverse afecțiuni medicale, cum ar fi alergii, colesterol, metabolism și arteroscleroza. De asemenea, stimulează energia și rezistența. Acesta poate ajuta desigur și la prevenirea îmbătrânirii premature.

Află câteva dintre beneficiile consumului de propolis în timpul sarcinii de la BabyStem:

Reduce riscul de hipertensiune

Propolisul ajută la purificarea sângelui și la aprovizionarea cu oxigen a celulelor creierului. Reduce riscul apariției hipertensiunii arteriale sau a hipertensiunii la femei pe parcursul sarcinii. Hipertensiunea ar putea pune în pericol atât mama cât și copilul pe care îl poartă în pântece. Propolisul reduce, de asemenea, stresul și oboseala din timpul sarcinii.

Previne deficiențele nutritive

Unul dintre beneficiile majore ale consumului de propolis pentru femeile gravide este că menține ridicată cantitatea de minerale, dar și vitamine din corp. Propolisul este bogat în vitamine, proteine, minerale și aminoacizi, care ajută la creșterea și dezvoltarea copilului.

Întărește sistemul imunitar

Nivelurile ridicate de antioxidanți pe care propolisul îl oferă, întăresc sistemul imunitar al mamei fără a afecta dezvoltarea fătului. Protejează femeile însărcinate de frig, gripă și alte boli. Pe de altă parte propolisul tratează și previne diferitele boli ale sistemului genital feminin, mai ales endometrioza, miomul uterin, dar și alte numeroase infecții.

propolis gravideDeși propolisul este o substanță naturală, trebuie să te adresezi medicului tău înainte de a lua acest medicament. Medicul tău îți va verifica fișa medicală pentru a afla dacă ești predispus la alergii.

Știm că viața copilului tău este primordială, de aceea, Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu Seracell, banca numărul 1 în Germania, care dispune de două dintre cele mai importante acreditări GMP (God Manufacturing Practice) și JACIE. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.