Detralex in sarcina: Cum, cand si in ce doze poate fi consumat. Afla pararea specialistilor!

În timpul sarcinii, fiecare femeie acordă o atenție mult mai intensă medicamentelor pe care le administrează, cu atat mai mult în cazul medicamentului Detralex.

Cuprins

Indicații Detralex

Detralex este medicamentul recomandat în tratamentul manifestarilor insuficienței venoase cronice prezenta la membrele inferioare, funcționale și organice: pentru senzație de greutate, dureri, crampe in timpul noptii sau pentru tratarea hemoroizilor. Acest lucru înseamnă că ajută la restabilirea funcțiilor venelor, la creșterea tonusului acestora și la scăderea permeabilității pereților vaselor de sânge. Datorită acestor proprietăți, Detralex este utilizat cu succes în tratamentul bolilor precum tromboflebita, vene varicoase, hemoroizi.

Detralex conține mai multe componente naturale de flavonoide. În total, există 5 soiuri. Componenta principală este diosmina. Raportul dintre diosmină și alte flavonoide este de 10: 1.

Aceste componente au un efect de tonifiere asupra venelor, reduc extensibilitatea venoasă, permeabilitatea pereților vaselor de sânge, îmbunătățesc drenajul, cresc capacitatea capilarelor de a se menține în forma corectă sub acțiunea mecanică și a reduce probabilitatea de congestie.

Administrarea Detralex în timpul sarcinii

Când vine vorba de sarcină, consultul medicului este impetuos necesar înainte de a lua acest tip de medicament. Studiile pe animale nu au arătat niciun efect negativ al Detralexului asupra fătului în curs de dezvoltare.

În practică, Detralex este adesea folosit în timpul sarcinii pentru a trata hemoroizii atunci când intervențiile chirurgicale sunt contraindicate. Este necesar să se ia în considerare, faptul că la femeile gravide riscul apariției hemoroizilor crește de aproximativ 5 ori.

Efectele secundare ale Detralexului

Efectele secundare sunt puține. Pot exista efecte neplăcute în tractul gastro-intestinal, precum greață, vărsături, dureri abdominale. De asemenea, sunt posibile creșteri ale tensiunii arteriale, dureri de cap, amețeală și stare generală de rău.

Detralex nu afectează rata de reacție, astfel acesta poate să fie utilizat și de cei care conduc. Până în prezent, nu există date privind interacțiunea negativă a Detralex cu alte medicamente.

Așadar, înainte de a administra Detralex, discută cu mediul tău și cere-i aprobarea. 

 

Nota pentru Detralex in sarcina: Cum, cand si in ce doze poate fi consumat. Afla pararea specialistilor!: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (7 note, media: 3,29 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile