Să vorbim astăzi despre stocarea de celule stem, la ce se referă termenul, cât de important este să avem stocate celule stem și confuzia cu termenul de donare de celule stem. Ce sunt acestea? Ne pot folosi într-adevăr pe viitor?

Ceea ce trebuie să reţinem în fapt despre celulele stem este că acestea se pot tranforma într-o varitate de celule diferite, atât de necesare organismului uman. Cu ajutorul lor putem aşadar reface şi înnoi ţesuturi întregi. Boli cum sunt Parkinsonul sau diabetul zaharat apar din cauza unui defect interesanta al unui grup de celule. Prin înlocuirea acestora cu unele sănătoase ajutăm în cel mai direct şi mai de bază mod ca tratamentul medicamentos să-şi poată face cât mai repede şi mai ieficient efectul.

Celulele stem embrionare pot ajuta la tratarea unor boli foarte grave şi importante cum sunt diversele tipuri de cancer. Este bine să menţionăm că celulele stem embrionare sunt mai viabile, îşi pot păstra capacităţile mult mai mult timp faţă de cele adulte. Celulele stem din ţesuturile adulte au o capacitate de diferenţiere mai limitată (pluripotente, multipotente) şi pot da naştere doar unor celule caracteristice ţesutului din care provin. Aşadar, imporanţa procesului de donare celule stem creşte cu atât mai mult, cu cât ştiinţa evoluează şi ne permite să le folosim în cele mai diverse mecanisme de tratament.

Afla totul despre donarea de celule stem prin BabyStem

Când vorbim despre celule stem există deseori o confuzie între termenii de donare și stocare celule stem. Or, stocarea nu este același lucru cu donarea propriu-zisă, alegând să stocheze clientul închiriază spațiu pentru crioprezervarea celulelor stem. Dacă totuși vă gândiți serios să donați (dăruiți) din celulele stem stocate  și nu știți ce centre de donare celule stem Bucureşti să alegeţi, recomandarea noastră este să studiaţi cât mai bine şi în detaliu informaţia ce vi se pune la dispoziţie, pentru că este un proces important și trebuie realizat și acesta în deplină siguranță.

Dacă însă, sunteți la început de drum și vă gândiți să stocați celule stem și fiindcă avem acum această posibilitate, această asigurare în plus la sănătatea dumneavoastră şi a celor dragi încercaţi să vă folosiţi de ea. Stocarea celulelor stem din cordonul copilașului îi oferă o asigurare în plus pentru sănătatea sa și pentru un viitor frumos așadar. Este o şansă în plus, un sprijin pentru sănătatea fără de care nimic din tot ce avem nu ar mai conta atât de mult. Sângele din cordonul ombilical este valoros. Permite-i copilului tău să-l păstreze!

 Nota pentru Donare celule stem: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 note, media: 5,00 din 5)
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile