Donare celule stem

Să vorbim astăzi despre stocarea de celule stem, la ce se referă termenul, cât de important este să avem stocate celule stem și confuzia cu termenul de donare de celule stem. Ce sunt acestea? Ne pot folosi într-adevăr pe viitor?

Ceea ce trebuie să reţinem în fapt despre celulele stem este că acestea se pot tranforma într-o varitate de celule diferite, atât de necesare organismului uman. Cu ajutorul lor putem aşadar reface şi înnoi ţesuturi întregi. Boli cum sunt Parkinsonul sau diabetul zaharat apar din cauza unui defect interesanta al unui grup de celule. Prin înlocuirea acestora cu unele sănătoase ajutăm în cel mai direct şi mai de bază mod ca tratamentul medicamentos să-şi poată face cât mai repede şi mai ieficient efectul.

Celulele stem embrionare pot ajuta la tratarea unor boli foarte grave şi importante cum sunt diversele tipuri de cancer. Este bine să menţionăm că celulele stem embrionare sunt mai viabile, îşi pot păstra capacităţile mult mai mult timp faţă de cele adulte. Celulele stem din ţesuturile adulte au o capacitate de diferenţiere mai limitată (pluripotente, multipotente) şi pot da naştere doar unor celule caracteristice ţesutului din care provin. Aşadar, imporanţa procesului de donare celule stem creşte cu atât mai mult, cu cât ştiinţa evoluează şi ne permite să le folosim în cele mai diverse mecanisme de tratament.

Afla totul despre donarea de celule stem prin BabyStem

Când vorbim despre celule stem există deseori o confuzie între termenii de donare și stocare celule stem. Or, stocarea nu este același lucru cu donarea propriu-zisă, alegând să stocheze clientul închiriază spațiu pentru crioprezervarea celulelor stem. Dacă totuși vă gândiți serios să donați (dăruiți) din celulele stem stocate  și nu știți ce centre de donare celule stem Bucureşti să alegeţi, recomandarea noastră este să studiaţi cât mai bine şi în detaliu informaţia ce vi se pune la dispoziţie, pentru că este un proces important și trebuie realizat și acesta în deplină siguranță.

Dacă însă, sunteți la început de drum și vă gândiți să stocați celule stem și fiindcă avem acum această posibilitate, această asigurare în plus la sănătatea dumneavoastră şi a celor dragi încercaţi să vă folosiţi de ea. Stocarea celulelor stem din cordonul copilașului îi oferă o asigurare în plus pentru sănătatea sa și pentru un viitor frumos așadar. Este o şansă în plus, un sprijin pentru sănătatea fără de care nimic din tot ce avem nu ar mai conta atât de mult. Sângele din cordonul ombilical este valoros. Permite-i copilului tău să-l păstreze!