Dureri de burtă în sarcină? Află acum remediile RAPIDE de ameliorare

Durerea abdominală care apare ocazional se manifestă destul de frecvent pe parcursul celor nouă luni de sarcină, iar în rare cazuri poate semnifica un semnal de alarmă, indicând probleme grave de sănătate.

Aceste dureri abdominale, fie că se manifestă frecvent sau persistent, recomandat este să nu fie ignorate, recomandându-se investigarea imediată a cauzelor acestora.

Babystem te ajută să afli mai multe detalii despre cele mai frecvente cauze ale durerilor abdominale care apar în timpul sarcinii, însă este necesar consultul unui medic în prealabil. Dacă aceste dureri abdominale sau crampe sunt însoţite de prezența unei sângerări vaginale, febră, frisoane, scurgere vaginală, leşin, dureri la urinare sau greaţă şi vomă sau dacă intensitatea durerii nu se ameliorează după câteva minute de repaus, sună-ţi medicul imediat.

Recoltarea de celule stem la naștere, va asigura viitorului bebeluș o viață liniștită, fără probleme medicale grave, întrucât acestea tratează peste 85 de boli grave. Baby Stem este partener Seracell, banca numărul  din Germania și oferă servicii de procesare și depozitare a celulelor stem.

Remedii de ameliorare a durerilor abdominale în timpul sarcinii

Contracţiile sunt dureri în sarcină specifice fiecărei femei însărcinate, fie că sunt dureroase sau nedureroase.

  • Constipaţia – este specifică sarcinii și poate fi evitată printr-o nutriție corectă.
  • Balonarea – presupune apariția unei apăsări a uterului asupra colonului dar şi o încetinire a digestiei. Produce disconfort şi durere în toată perioada sarcinii.
  • Crampele –  pot fi ameliorate cu un aport ridicat de magneziu
  • Arsurile gastrice – poate apărea dimineața, dar și după masă. Este recomandat evitarea prăjelilor.

dureri de burtă în sarcinăBaby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare  performante, prin colaborarea cu Seracell. Astfel, stocarea se face în șase eșantioane –  trei eșantioane, fiecare apt pentru un eventual transport și încă trei mini eșantioane destinate testelor de compatibilitate, testelor ADN sau identificării malformațiilor genetice ale celulelor stem.

Seracell este banca numărul 1 în Germania și dispune de două dintre cele mai importante acreditări GMP (God Manufacturing Practice) și JACIE, ca semn al profesionalismului echipelor medicale și a laboratoarelor echipate cu o tehnologie de înaltă performanță. Pentru mai multe detalii, vizitează babystem.ro

Nota pentru Dureri de burtă în sarcină? Află acum remediile RAPIDE de ameliorare: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (1 note, media: 5,00 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile