Efectele MINUNE ale consumului de lămâie în timpul sarcinii!

Un prim indiciu că urmează să fii viitoare mămica sunt stările de greaţă ce continuă pe toată perioada sarcinii. Lămâia are o aromă ce ajută la calmarea durerilor abdominale şi ajută la tratarea durerilor cu care te poţi trezi în fiecare dimineaţă în perioada sarcinii.

Confrom studiilor, lămâia este bogată în vitamine şi substanţe pe care este absolut necesar să le consumi în perioada sarcinii, precum vitaminele C şi B6, calciu, magneziu şi multe altele. Fie că o consumi în combinaţie cu apă plată sau o mănânci pur şi simplu, nu uita să consumi lămâie în timpul sarcinii.

Iată câteva efecte minune ale consumului de lămâie în timpul sarcinii pe care poate nu le ştiai, dar pe care le poți afla de la specialiștii BabyStem:

În timpul unei sarcini, viitoarele mămici se confruntă cu diverse probleme. Deoarece în această perioadă, mama trebuie să aibă grijă atât de ea, cât şi de copil, este posibil să apară probleme de imunitate, probleme digestive, oasele încep să provoace dureri, iar tensiunea arterială poate jongla de la o zi la alta. Pentru aceste probleme, dar şi pentru altele, lămâia este un produs necesar pe care trebuie să îl consumi în perioada sarcinii. Indiferent de forma sub care este consumată, lămâia nu trebuie să lipsească din meniul zilnic al unei viitoare mămici, dar nici nu trebuie să exagerezi, pentru că nu este benefică o cură de detoxifiere în perioada sarcinii.

Te ajuta să ai oase sănătoase

Apa cu lămâie este o sursă bogată în magneziu şi calciu, care ajută viitoarele mămici să aibă oase puternice şi sănătoase, chiar dacă în timpul sarcinii este frecventă lipsa de calciu. Mineralele pot ajuta de asemenea şi fătul, încă din perioada în care acesta se afla în burtă. Potasiul provenit din lamâie ajută la hrănirea celulelor creierului şi a nervilor. Vorbind de oase, consumul de lămâie ajută şi la dezvoltarea osoasă a copilului.

Verifică tensiunea arterială

Consumul frecvent de lămâi ajută la consolidarea vaselor de sânge, menţinându-le moi şi pliabile. Previne orice hemoragie internă şi ajută în momentele în care tensiunea arterială este crescută. În perioada sarcinii este de evitat să avem nivelul de colesterol crescut, lămâia ajută în această privinţă.

Tratează indigestia

Este normal ca în perioada sarcinii să apară probleme digestive, însă prin vitaminele pe care lămâia le oferă, poţi uita de grija acestor probleme. Apa cu lămâie este un truc pe care îl ştim tocmai de la bunicii noştri, care ajutăla o digestie corectă şi menţine tractul digestiv bine uns.

Îmbunătăţeşte imunitatea

În această perioadă, imunitatea unei viitoare mămici scade şi sunt mult mai expuse la răceli şi alte afecţiuni, care nu sunt însă tocmai recomandate în perioada unei sarcini. Pentru a rezolva această problemă şi pentru a uita de grija răcelii atunci când bate puţin vântul, nu uita să bei apă cu lămâie.

Aceasta previne infecţiile precum febră, răceală sau tuse, fiind bogată în vitamina C. Acest conţinut crescut de vitamina C, face ca lămâia în timpul sarcinii să combată cu uşurinţă bacteriile şi viruşii.
Nu uita să bei zilnic apă cu lămâie, pentru a scăpa de grija unor probleme de care nu trebuie să mai ştii în timpul sarcinii. Lămâia este un fruct esențial în sarcină dacă îţi doreşti oase sănătoase, imunitate ridicată şi o sarcină fără probleme digestive..

lămâia și sarcina BabyStem pune la dispoziţia viitoarelor mămici servicii de prelucrare şi depozitare a celulelor stem de înaltă calitate, fiind partener exclusiv cu Seracell. Pentru că viaţa copilul tău este cea mai importantă, ne-am gândit să îţi oferim cele mai bune servicii. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.

Nota pentru Efectele MINUNE ale consumului de lămâie în timpul sarcinii!: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (4 note, media: 2,75 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile