Iată la ce ești predispusă dacă bei ceai de măceșe în timpul sarcinii

Pe perioada sarcinii sunt câteva lucruri pe care nu ai voie să le faci. Desigur, există o listă și cu câteva lucruri care te pot ajuta și relaxa și care îți pot transforma această perioadă într-una mult mai ușoară și frumoasă.

Acest lucru este valabil și atunci când vorbim despre consumul de ceai în sarcină. Dacă ești o mare băutoare de ceaiuri, probabil că vrei să îți faci o listă cu ceea ce ai voie să consume. Este ceaiul de măceșe în sarcină benefic ori nu? Iată mai jos argumentele pro ceaiului de măceșe.

Ceaiul de măceșe conține multă vitamina C

Poți consuma liniștită ceai de măceșe în sarcină mai ales dacă ești răcită ori ai probleme cu circulația! Ceaiul de măceșe, lămâie sau cătină este extrem de benefic pentru organism și aduce un aport important de vitamina C. Consumă-l împreună cu patina lămâie ori miere.

Ceaiul de măceșe înlătură starea de greață

Diminețile îți dau bătăi de cap? Iată un pic truc, consumă ceai de măceșe! Ceaiul de măceșe este considerat un bun remediu în perioada sarcinii contra stărilor de greață. Îl poți consuma pe toată perioada zilei dar mai ales în diminețile problematice.

Ceaiul de măceșe este relaxant

Un bun relaxant natural, ceaiul de măceșe face minuni dacă ai nevoie de o pauză. La fel ca și ceaiul de soc, aroma subtilă a ceaiului de măceșe te va relaxa dar, în același timp, datorită conținutului ridicat de vitamina C, te va umple de energie! Poți consuma până la 3 căni de ceai de măceșe pe zi si îți promitem, vei face o pasiune pentru el!

Există mai multe ceaiuri pe care le poți consuma fără probleme pe perioada sarcinii, precum ceaiul de soc, de hibiscus sau de măceșe. Acestea sunt considerate ușor diuretice, relaxante și pline de vitamine. Este preferabil să le bei când ai grețuri matinale ori când ești răcită sau te simți slăbită, obosită. Ceaiul de anason, fenicul, chimion sau urzică este recomandat pentru creșterea lactației și se consumă mai ales în ultimul trimestru de sarcină.

Dacă totuși dorești să consume mai mult ceai sau vrei să știi exact acre este rolul său terapeutic și cum te poate ajuta, cel mai bine este să îți consulți medicul ginecolog. Acesta te va informa și îți va zice care este cea mai bună variantă pentru tine.

ceai de macese sarcinaBaby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu banca numărul 1 din Germania, dar și cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare si stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent. Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi babystem.ro.

 

Voteaza Iată la ce ești predispusă dacă bei ceai de măceșe în timpul sarcinii: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile