Importanța consumului de nuci în timpul sarcinii

Iubești să ai din când în când pe lista gustărilor și nucile? Atunci din acest articol vei afla că nucile au o mulțime de beneficii pentru sănătate și este considerat și un alergen obișnuit.

În timpul sarcinii nucile pot avea foarte multe beneficii, dar atenție, nu trebuie să faci abuz de ele deoarece, pot apărea și anumite efecte secundare dacă nu sunt consumate cu moderație. Nucile conțin o mulțime de nutrienți importanți, care sunt esențiali în timpul sarcinii.
Baby Stem îți prezinta câteva dintre beneficiile consumului de nuci în timpul sarcinii:

Nucile sunt o sursă bogată în vitamina B și E

Vitamina B și E nu trebuie să lipsească din dieta ta dacă ești însărcinată. Aceste vitamine contribuie în mod special la reducerea riscului de apariție a malformațiilor congenitale, precum și la ameliorarea anumitor simptome ale sarcinii.

De aceea este bine să obții cantitatea necesară de vitamine din dieta pe care o urmezi, iar această dietă poate să conțină și nucile din care îți poți extrage vitaminele importante care să-ți susțină sarcina sănătoasă.

Conțin proteine

Consumul de proteine este necesar atunci când ești însărcinată pentru ca viitorul copil să ia în greutate și să se dezvolte într-un mod corespunzător. Nucile sunt o sursă bogată în proteine. Prin urmare consumul lor va fi benefic în timpul sarcinii pentru a avea un copil sănătos și voios.

Sunt bogate în fier

Aceasta este una dintre cele mai importante minerale care nu trebuie să lipsească din dieta unei femei însărcinate, care are nevoie de aproximativ 27 mg zilnic. Fierul ajută organismul să producă mai mult sânge și în consecință hemoglobina, care asigură fătului oxigen. Nucile sunt o sursă bogată în fier și poți obține cantitatea necesară de minerale din ele.

Conțin fibre

Nucile sunt cea mai bună protecție împotriva constipației și a hemoroizilor, complicații care sunt destul de întâlnite într-o sarcină. Fibrele ajută la prevenirea creșterii în greutate accelerată și reglează tensiunea arterială. Nucile cu straturi de maro sunt deosebit de bogate în acest nutrient.

Nucile sunt bogate în grăsimi și calorii, deci nu uita că trebuie să le consumi cu moderație și de preferat în stare naturală fără a le prăji. Acestea sunt bogate în vitamine foarte importante pentru dezvoltarea corectă a fătului tău.

nucile in sarcinaȘtim că viața copilului tău este primordială, de aceea, Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu Seracell, banca numărul 1 în Germania, care dispune de două dintre cele mai importante acreditări GMP (God Manufacturing Practice) și JACIE. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.