Lucruri necesare pentru nou-nascut: Afla tot ce trebuie sa cumperi inainte de nastere pentru a fi pregatita!

Fiecare viitoare mamă s-a întrebat pentru cel puțin o dată ce are nevoie cu adevărat pentru copil, articolele pe care ar trebui să le cumpăre acum înainte de a veni pe lume bebelușul. Poate deja ai cumpărat unele lucruri, dar ai impresia ca ai uitat ceva?

Iată lista de cumparaturi pentru un nou-născut:

  • Un pătuț. Va trebui să te decizi unde va dormi bebelușul și ce tip de pătuț ți-ai dori. Un pătuț care îndeplinește și funcția de leagăn sau pătuț clasic pentru bebeluși pot fi o opțiune bună pentru primele luni de viață. Majoritatea pătuțurilor nu vin cu saltele, așa că va trebui să pui și o salteluță pe lista de cumpărături. Asigură-te că pătuțul ales îndeplinește recomandările actuale de siguranță. 

 

  • Lenjerie pentru pătuț. După cumpărarea pătuțului, este timpul lenjeriei să fie cumpărată. Trebuie să ai în vedere materialul, astfel încât acesta să fie calitativ pentru a nu provoca iritații bebelușului. Bebelușii nu au nevoie de perne. Acestea pot reprezenta chiar un pericol de sufocare. Același lucru este valabil și pentru animalele de pluș rămase în pat.

 

  • Scutece. Înainte de a aduce nou-născutul acasă, asigură-te că ai un număr suficient de scutece pentru primele zile. Ia în calcul faptul că vei schimba până la 90 de scutece în primele săptămâni de viață. De asemenea, vei avea nevoie de cremă specială penru ca bebelușul să nu dezvolte iritații.

 

  • Îmbrăcăminte. Este o idee bună să începi cu cel puțin șase body-uri (piesa vestimentare care se închide în partea de jos), trei-patru costumașe pentru sugari, suficiente scutece de pânză în care poți înfășura bebelușul și trei-patru perechi de șosete.

 

  • Produse pentru baie. Pentru spălatul bebelușului, vei avea nevoie de un fel de cadă pentru copii. Pentru bebelușii mici, poți opta pentru căzi cu o inserție de burete sau pentru cele care sunt înclinate cu un tampon de spumă în interior. Vei avea, de asemenea, nevoie de câteva prosoape de baie,săpun pentru bebeluși și / sau șampon fără lacrimi, perie și pieptene.

 

  • Produse pentru hrănirea bebelușului. Vei avea nevoie de câteva babețici. Chiar dacă alăptezi, vei avea nevoie de biberoane și tetine pe care să le utilizezi pentru laptele matern. Dacă nu alăptezi, vei avea nevoie de lapte praf și o cană de măsurare precisă.

 

  • Cărucior. Vei avea nevoie de un dispozitiv care să te ajute la transportul bebelușului. Poți opta pentru un cărucior multifuncțional care se poate utiliza drept și scaun pentru mașină.

Nu lăsa pe ultima sută de metrii aceste cumpărături. Încearcă să le faci din timp, astfel încât să nu te stresezi inutil. 

Voteaza Lucruri necesare pentru nou-nascut: Afla tot ce trebuie sa cumperi inainte de nastere pentru a fi pregatita!: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile