Foarte multe femei se gândesc că este mult mai indicat să aibă un copil, cât mai devreme în viață.

Noi studii au dezvăluit că nașterea după 35 de ani este foarte sănătoasă pentru creierul tău. Pe lângă efectele pozitive pe care le are asupra creierului, o sarcină târzie poate încetini și pierderea memoriei.

Medicina modernă nu te va lăsa să-ți faci griji nici pentru perioada de după naștere, pentru că există acum variante de recoltare de celule stem, un procedeu care asigură vindecarea a peste 80 de boli grave. Baby Stem, partener exclusiv al Seracell în România, banca de celule stem numărul 1 în Germania, asigură servicii de stocare de celulele stem, în patru laboratoare extrem de performante, cu o capacitate de stocare de 240.000 de eșantioane.

Acum că îngrijorarea legată de perioada de după naștere a trecut, revenind la temerile pe care le-ai mai avea despre nașterea în sine, te poți bucura și aici de descoperirile cercetătotilor.  Studiul mai sus precizat a abordat 830 de femei la post menopauză și le-a testat memoria verbală, abilitățile funcționalității executive și cunoașterea la nivel global. Desigur că au fost luate în considerare și schimbările care ar putea influența aceste rezultate, ca vârsta la care au rămas însărcinate, prima menstruație și menopauza, numărul de sarcini și folosirea hormonilor pentru contracepție sau simptome de menopauză.

Rezultatul a conclus că femeile care au avut ultima sarcină după vârsta de 35 de ani, aveau o memorie verbală mai mare, iar folosirea de contraceptive pe bază de hormoni, a fost pozitiv asociată cu cunoașterea globală și memoria verbală.

În timp ce ar putea părea o mai bună idee să ai un copil atunci când ești mai tânară, deci mai energică și mai rezistentă la stresul adus de un copil( să recunoștem că există și stres pe lângă toate bucuriile pe care le aduce un bebe), studiile ne contrazic. Potrivit acestora, femeile care au avut primul copil la o vârsta între 15-24 de ani, au o sănătate și o funcție cognitivă mult mai proastă atunci când trec de 40 de ani.

În timp ce nu este deloc adecvat să susținem că o femeie ar trebui să aștepte până la vârsta de 35 de ani ca să procreeze, vedem o dovadă că nașterea târzie nu este plină de aspecte negative. Femeile de pretutindeni se pot gândi acum liniștite că nu trebuie să se grăbească pentru a face acest pas.

Știința spune că nașterea unui copil după vârsta de 35 de ani, face foarte bine creierului tău. Nu te mai lăsa pradă grijilor legate de o sarcină târzie sau efectele ei asupra fătului. Tot știința are grijă și de îngrijorările tale cu privire la sănătatea micuțului de după naștere.

Colectarea de celule stem este opțiunea adoptată de părinții care vor să fie siguri că la apariția unei boli, vor avea posibilitatea sigură de tratare. În peste 85% din numărul de nașteri, sângele din cordonul ombilical care conține aceste valoroase celule, este pur și simplu aruncat după naștere.

Baby Stem consideră că acest fapt constituie o risipă a șanselor oferite de medicină de a recurge cu success, în viitor, la eventualele tratamente prin transplanturi cu celule stem. Peste câţiva ani lucruri pot evolua fantastic, iar ceea ce acum este în stadiu de test, în scurt timp să devină tratament standardizat în spitalele de stat.  Seracell este cea mai mare bancă de sânge placentar autolog, cu sediul central în Berlin și susține de 10 ani tratamente de leucemie și a diferitelor tipuri de cancer, prin fabricarea de produse și transplant de celule stem, peste 120 de pacienţi primind anual celulele stem pregătite de specialiştii Seracell. În plus, Seracell dispune de două dintre cele mai importante acreditări GMP (God Manufacturing Practice) și JACIE. Baby Stem este partener Seracell și aduce în România experiența și calitatea germană a serviciilor de stocare și prelucrare a celulelor stem.Voteaza Nașterea unui copil după 35 de ani: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile