No Spa si No Spa Forte in sarcina

 

No Spa si No Spa Forte in sarcina. Ai voie sau nu?

Cuprins

No-spa înlătură spasmele musculare ale uterului

De ce să iei No-spa în sarcină?

Când se mai poate lua No-spa (dar numai după consultul doctorului)

Ești curioasă dacă poți lua No-spa în sarcină? Crampele musculare îți pot da bătăi de cap, mai ales dacă ai parte de dureri ale uterului foarte des. Află totul despre no-spa și no-spa forte în sarcină.

 
No-spa înlătură spasmele musculare ale uterului

Nimic nu este mai inconfortabil ca durerea uterului în creștere atunci când ești însărcinată. De asemenea, spasmele uterului se pot simții atunci când bebelușul lovește prea mult, ai făcut prea mult efort sau, se pregătește de naștere prin contracții ușoare.

No-spa este un ajutor bun în timpul sarcinii, deoarece ajută la înlăturarea spasmelor musculare ale uterului. Multe femei știu că, atunci când uterul doare sau se întărește, no-spa poate calma, relaxa și a face hipertonicitatea uterului să treacă.

Vrei să afli mai multe despre recoltarea de celule stem la naștere?

De ce să iei No-spa în sarcină?

În timpul sarcinii pot apărea, ocazional, stări când uterul devine greu, „tare ca piatra”, spun unele femei. Acesta este un indiciu că a existat o creștere a tonusului muscular al uterului, fiind importantă reducerea spasmului. O astfel de stare este periculoasă pentru o femeie însărcinată, din două motive.

Primul motiv – în prima parte a sarcinii, contracția uterului poate duce la avort;
Al doilea motiv este legat de faptul că hipertonicitatea cronică a uterului poate întrerupe fluxul normal de sânge care ajunge la bebeluș.

Vasele de sânge se află în stratul muscular al uterului și în mușchiul parțial compresiv astfel, fătul începe să primească mai puțini nutrienți importanți și oxigen. Mai ales lipsa de oxigen produce cele mai mari daune, afectând dezvoltarea cerebrală a fătului. Acest lucru poate duce la tulburări ale dezvoltării nervoase și mentale a copilului și, în unele cazuri, la boli grave ale sistemului nervos central, cum ar fi paralizia cerebrală.

Un rol important în eliminarea spasmului muscular al mușchilor netezi ai organelor interne are No-spa. No spa se poate administra sub forma de pastile, prin supozitoare rectale sau injectabil sub stricta supraveghere a personalului medical.

No-spa este un antispasmodic miotropic (adică are efect asupra mușchilor netezi). Mușchiul neted este localizat în organele interne și este inervat de sistemul nervos autonom. Influențează tonusul mușchilor netezi, scăzând activitatea motrică a organelor interne. Vasele de sânge după îndepărtarea spasmului din mușchii netezi se dilată, ceea ce îmbunătățește circulația sângelui.

Vrei să afli mai multe despre recoltarea de celule stem la naștere?

Cand se mai poate lua no-spa in sarcina? Dar numai cu acordul medicului

 • Spasme și dureri ale uterului
  Anumite afecțiuni ale cronice sistemului digestiv
  Colici intestinali
  Durere a ficatului, asociată cu probleme ale bilei sau ale colecistului
  Spasm al tractului biliar
  Spasme cauzate de nisip sau pietre la rinichi și în tractul urinar
  No-spa și No-spa forte sunt recomandate în sarcină, dar numai cu acordul medicului.

Ai grija de sănătatea bebelușul tău acum și pe viitor.

no-spa in sarcinaBaby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu banca numărul 1 din Germania, dar și cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie.Află mai multe despre recoltarea celulelor stem la naștere chiar de aici https://www.babystem.ro/celule-stem.

Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent.

La Baby Stem vei găsi servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life.

Vrei să afli mai multe despre recoltarea de celule stem la naștere?

Nota pentru No Spa si No Spa Forte in sarcina: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (10 note, media: 1,90 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile