Oana Roman a ales Baby Stem

Astăzi Oana Roman a anunţat pe pagina unei reţele sociale prietenii şi admiratorii că a ales Baby Stem ca bancă de stocare a celulelor stem! Este o onoare pentru Baby Stem, reprezentanta Seracell în România. Cu atât mai mult cu cât alegerea Oanei este una determinată, bazată pe studiu şi cunoaşterea în detaliu:

1„Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem oferă garanţia serviciilor germane de o excelenţă binecunoscută. Experienţa unui centru universitar de renume şi numărul foarte mare de probe folosite în tratamente sunt principalele motive pentru alegerea mea. Le recomand tuturor mămicilor să nu se grăbească: este o decizie luată pentru viaţă şi de aceea compromisurile trebuiesc evitate!”

Alegerea Oanei Roman ne onorează şi ne impulsionează să acţionăm pentru servicii de şi mai bună calitate, pentru că nimic nu poate fi mai frumos şi mai important decât viaţa unui copilaş.

Şi fiindcă ştim că vineri Oana urmează să nască, vrem să îi urăm multă sănătate ei şi micuţului, naştere uşoară şi fără complicaţii şi un copilaş frumos şi norocos! Şi fie ca din acel moment minunat bucuria să nu vă mai părăsească casa!