Palpitații în sarcină? • Puternice / normale – Află pe Babystem.ro


Ai palpitații în timpul sarcinii? Află când ai intr-adevar motive de îngrijorare!

Cuprins

 • Cafeina
  Tahicardia
  Anemia și deshidratarea

  Ești însărcinată și bătăile inimii îți dau bătăi de cap? Palpitațiile se manifestă atunci când inima ta bate mult prea repede. Le poți experimenta când ești stresată sau când visezi, ori când ai mers prea mult pe jos. Află totul despre palpitațiile din timpul sarcinii de la specialiștii BabyStem.ro

  Cafeina

  Cafeina poate fi un motiv pentru care bătăile inimii tale o iau razna. Chiar dacă nu ai interzis la cafea, excesul îți poate face rău. Fii atentă și la alte alimente sau lichide pe care le consumi și care pot conține cafeină. În principal, acestea sunt ciocolata, unele sucuri, medicamente sau ceaiuri.
  Dacă descoperi că există o legătură între bătăile rapide ale inimii și cafeină, renunță la cafea și la tot ceea ce conține cafeină.

  Tahicardia

  Tahicardia ușoară, palpitațiile ușoare, sunt normale în sarcină, inima trebuind să pompeze mai mult sânge, pentru a susține placenta și fătul în dezvoltare.
  Există anumiți factori care pot accelera bătăile inimii. Aceștia sunt:

 • Obezitatea sau excesul de kilograme acumulate în sarcină
 • Bolile de inimă
 • Predispoziția la alergie
 • Astmul
 • Anemia și deshidratarea

  Alte cauze ale palpitaților pot fi anemia sau deshidratarea. Organismul femeii însărcinate are nevoie de mai mult sânge, ceea ce implică o necesitate mai mare de fier. Dacă organismul duce lipsă de fier, se instalează anemia și, implicit, aceasta poate duce la palpitații ușoare.

  Deshidratarea este principala cauză a palpitațiilor în timpul verii. Lichidele echilibrează tensiunea arterială și calmeapalpitatii in sarcinază palpitațiile. Asigură-te că bei destulă apă și consumă multe fructe.
  Palpitațiile ușoare în sarcină sunt normale, reprezentând chiar semnele sarcinii, care nu trebuie să te îngrijoreze.

 

Totuși, dacă prezinți probleme de respirație, îți simți inima bătând puternic, amețești sau îți tremură membrele, consultă-ți medical care îți urmărește sarcina.

 

Până la naștere, află totul despre recoltarea și stocarea celulelor stem din cordonul ombilical. Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Interesează-te despre beneficiile stocării celulelor stem de aici https://www.babystem.ro/celule-stem

Voteaza Palpitații în sarcină? • Puternice / normale – Află pe Babystem.ro: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile