Cuprins

Ca orice proaspătă mămică, orice afecțiune sau problemă apărută la cel mic te îngrijorează. Ce înseamnă parafimoza și cum se poate trata reprezintă subiecte de interes pentru orice mamă.

 Ce este fimoza și parafimoza la copii?

Fimoza și parafimoza sunt probleme cu preputul penisului. Fimoza este atunci când preputul nu poate fi tras în jos (retras) din vârful penisului. Aceasta este o problemă comună la băieții tineri. Parafimoza este atunci când preputul este retras, dar nu se poate trage înapoi. Acest lucru poate preveni fluxul normal de sânge în penis și poate provoca probleme grave.

 Ce provoacă fimoza și parafimoza la un copil?

Fimoza este cauzată de o dificultate a deschiderii preputului. Acest lucru este normal la un nou-născut. De-a lungul timpului preputul se slăbește și poate fi tras mai ușor în jos. Până la vârsta de 17 ani, majoritatea băieților vor putea să-și retragă complet preputul. Fimoza poate apărea și dacă preputul este forțat înainte de a fi pregătit. Acest lucru poate provoca o cicatrice fibroasă.

Parafimoza este cauzată când preputul este retras în spatele coroanei penisului. Preputul este prea strâns pentru a fi mutat înapoi în vârful penisului.

 Care sunt simptomele fimozei și parafimozei la un copil?

Simptomele pot fi puțin diferite la fiecare copil. Cele mai frecvente simptome ale fimozei includ:

  •         Umplerea preputului la urinare
  •         Preputul nu este capabil să retragă complet până la vârsta de 3 ani.
  •         Umflarea vârfului penisului atunci când preputul este tras înapoi
  •         Durere
  •         Vârful penisului este de culoare roșu închis sau vinețiu
  •         Durere la urinare
  •         Scăderea fluxului urinar

Care este tratamentul parafimozei?

Parafimoza poate fi tratată, fie prin încercarea lubrifierii zonei și tragerea delicată a preputului spre vârf, fie prin intervenție chirurgicală dacă prima variantă nu funcționează.

Indiferent de problemă, nu amâna vizita la medic. Oricât de inofensivă pare afecțiunea poate ascunde lucruri mult mai grave. Voteaza Parafimoza la copii – Ce este și cum se poate trata? Afla TOTUL aici!: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile