Prima plimbare – cum îmbrăcăm bebelușul pe frig

Mamele cu experiență au ajuns la o concluzie: cea mai bună îmbrăcăminte pentru bebeluși, mai ales când vine vorba despre perioada rece a anului este sacul de dormit – plic, un fel de combinezon tranformabil, care ține de cald și îl ține grămadă pe cel mic, mai ales când mișcările lui nu sunt atât de curajoase și ar putea scăpa frigul în hăinuțe.

Din momentul în care cel mic începe să se miște mai activ puteți transforma sacul de dormit în combinezon (cine a inventat aceasta a făcut un serviciu nemăsurat pentru mămici și pici). Există și alte variante ale sacului de dormit, transformarea acestuia în geacă de exemplu.

Alegeți un model care să nu aibă fermoare laterale, dacă vă este frică de alergii alegeți aceste tipuri de saci cu umplutură sintetică,  puful de gâscă poate provoca alergii prin strângerea acarienilor.

Există diverse sortimente de saci de dormit, unii care nu doar că se transformă, dar pot fi și agățați, sunt comozi pentru cel mic și pentru dumneavoastră. Iar anumite modele sunt realizate parcă din mătăsuri și dantele, pentru sărbători speciale în familie!

Alegeți varianta cea mai potrivită dumneavoastră, dar ghidați-vă după criteriul comodității și confortului, mai ales în perioada de iarnă, când doar dumneavpastră că puteți proteja puiul de frigul de afară.

Credit foto: http://deti.mail.ru