Să fii mamă este minunat! Iată câteva motive

Mămicile zâmbesc mai mult. Copilaşii îţi dau mereu motive să zâmbeşti! Nu ai cum să rămâi indiferent când le vezi zâmetul deschis, sincer, cu toată faţa, chiar dacă guriţa nu are încă niciun dinţişor! Mamele zâmbesc mult mai des decât se încruntă.

Mămicile capătă frumuseţe interioară. Iubirea şi fericirea îl fac pe om să strălucească din interior. Grija pentru copilaş şi iubirea fără margini o fac pe mămică să capete încerede în sine şi să se simtă mult mai fericită.

Mămicile simt că trupul lor a devenit mai frumos. Da, da, chiar aşa! Chiar dacă burtica e mai rotunjoară acum, aveţi vergeturi, iar sânii mai lăsaţi ştiţi adevărata capacitate a organismului. Puteţi da naştere unui al sufleţel de om şi asta este minunat!

Mămicile învaţă să aibă încredere în propria lor frumuseţe. Până la sarcină femeile au sute de dubii cu privire la felul în care arată. Sigur, felul în care aratăm ne a preocupa şi după naştere, dar vom înţelege să preţuim ceea ce este cu adevărat important în viaţă. În plus, copilaşii care sunt suflete sincere îţi vor spune fără tăgadă că eşti cea mai frumoasă femeie din lume!

Mămicile devin mai inteligente văzând cu ochii. Numai mămicile pot înţelege ce cod Morse şoptesc bebeluşii lor, când aceştia abia învaţă să vorbească, numai mama poate găsi răspunsuri la zeci de întrebări ale copilaşului. Aşa că mama poate să nu ştie cine e acum monarh în Suedia, dar va şti cu siguranţă ce fac furnicile sub pământ, de ce făina este albă, dacă bobul de grâu este galben şi dacă poate un microb să „înhaţe” un virus.

Mămicile devin mai organizate. Ele pot să pregătească masa pentru cpilaşi, să îşi facă o mască pentru ten, să comunice cu prietenele la telefon şi să meargă la serviciu. Şi chiar dacă se vor plânge mereu că nu le ajunge timp şi că nu au reuşit să facă asta sau cealaltă, comparând volumul de muncă dinainte şi după sarcină vom realiza că maternitatea le ajută să îşi organizeze timpul mult mai eficient.

Voteaza Să fii mamă este minunat! Iată câteva motive: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile