Sarcina și …. naivitatea

Sarcina este cu siguranță una dintre cele mai importante și frumoase perioade din viața noastră, iar femeile însărcinate ar trebui să înțeleagă că în același timp este vorba despre asumarea unei mari responsabilități, întrucât schimbările hormonale nu vor fi atât de ușoare... Unele schimbări nu sunt tocmai plăcute, pentru că sarcina aduce în viața femeii confuzie și multă naivitate

Mai întâi, viitoarea mămiocă trebuie să se calmeze și să reflecteze asupra ceea ce urmează. În medicină există un termen special pentru această stare encefalopatia gravidelor.” Dar nu trebuie să vă fie  frică de acest termen ciudat. Acasta desemnează doar o anumită stare, care este specifică femeilor în timpul sarcinii.

Simpomele sarcinii:

1. În primul rând, lentoarea. Femeile însărcinate devin mai lente, chiar lucrurile cele mai obișnuite, pentru care nu depuneau prea mult efort înainte le iau acum mut mai mult timp.

2. În al doilea rând, inhibarea reacției și dificultăți de concentrare. Atenția este rapid epuizată, este dificil să se concentreze pe un anumit loc de muncă, rata de reacție scade, ceea ce poate provoca probleme chiar la conducerea mașinii.


3. În al treilea rând, slăbirea gândirii analiticeToate informațiile sunt tratate cu dificultate.


4. În al patrulea rând, uitarea, care se manifestă în special în uzul casnic. Femeia poate uita să cumpere cele mai banale lucruri, ca exemplu, ceea ce este o manifestare normală pentru gravide.