Sarcina și secrețiile

Care ar putea fi motivul apariției secrețiilor de culoare brună în sarcină, sunt periculoase pentru sănătatea fătului? Într-adevăr, apariția secrețiilor de culoare brună nu sunt un semn bun. Este unul din principalele simptome care ar trebui să vă trimită de urgență la spital.

Sângerările în timpul sarcinii pot fi semnul unor patologii sau probleme în dezvoltarea fătului. Desigur, poate fi vorba și despre ceva nesemnificativ, care nu că va împiedica să nașteți un copilaș sănătos, odată ce e rezolvată problema.

De fapt, aceste hemoragii pot fi semnul unor probleme ale sistemului reproducător, dar și o amenințare de avort. Un avort spontan poate deveni o problema pe viitor, în momentul în care veți încerca să concepeți un alt copil. De aceea, sperăm că aceasta să fie o explicație suficientă încât o secreție de acest fel să vă facă să vă îndreptați către medic, fără să mai amânați.

Țineți minte că orice neglijare sau reținere poate cauza prejudicii sănătății dumneavoastră și a copilului pe care vreți să îl aduceți pe lume.