Sarcina și stilul office

Există acest mit: femeia însărcinată este un soi de vază de cristal, în jurul ei trebuie să fie liniște absolută, nimeni să nu facă vreun fel de deranj, iar ea trebuie să mănânce mere verzi și să asculte muzică clasică.

Nimic mai absurd! Cu cât vedem mai multe femei însărcinate cu atât mai mult ne convingem  de acest lucru! Femeia are o energie încă greu de descoperit și înțeles până la capăt, iar femeia modernă, obișnuită să învețe, să meagră la serviciu, să se ocpupe cu atâtea va rămâne la fel de activă. Și-atunci cum să se respecte stilul office pentru serviciu, când femeia începe să se rotunjească?

Principala regulă este comoditatea. Stilul office și comoditatea sunt aparent lucruri de neîmpăcat, dar și designerii au aflat acest lucru și s-au străduit să schimbe ceva pentru sezonul de toamnă.

Întâi de toate trebuie ales cu multă grijă materialul din care este confecționată îmbrăcămintea. Și nu este absolut necesar să fie material natural, doar că trebuie să ne asigurăm că materialul ales este de calitate, se comportă bine și este confortabil.

Apoi, fiindcă o parte importantă a ținutelor office pentru femei au devenit pantalonii, avem o varietate surprinzătoare a pantalonilor pentru gravide, cu talie elastică creată special pentru această perioadă. Culorile de bază pentru office rămân: negru, gri și maro.

Cu toate că există fuste office pentru gravide nu vi le recomandăm pe acestea. Din practica mămicilor știm că au obiceiul să se ridice pe șolduri și să descopere părți ale picioarelor pe care în această perioadă nu le demonstrăm cu plăcere. Sunt incomode pentru statul pe scaun și pentru ridicatul pe scări. Rochiile și sarafanele sunt altă poveste. Sunt foarte întâlnite modelele cu drapaje, pe acestea vi le recomandăm cu plăcere, vor masc într-un fel interesant burtica. Chiar și rochiile A-line pot fi în garderoba unei gravide, importante sunt culorile alese, puteți să depășiți standartul de negru și gri, puteți încerca imprimeuri.

Tuncile sunt iarăși o piesă pe care v-o recomandăm cu plăcere, întrucât se potrivesc stilului office și sunt și foarte comode în sarcină.

Îmbrăcați-vă pentru ca să vă simțiți frumoasă și o să lucrați cu mai multă plăcere.

Credit foto: deti.mail.ru

Voteaza Sarcina și stilul office: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile