Scurgerea rozalie este un semn de sarcină? Află răspunsul în acest articol!

 

Scurgerea rozalie este un semn de sarcină? Află răspunsul în acest articol!

Cuprins

Îți dorești un copil și ești atentă la cele care ar putea fi primele semne că ești însărcinată? Scurgerea rozalie poate fi un simptom, deși nu toate femeile o experimentează. Iată ce trebuie să știi.

Când poate apărea o scurgere rozalie sau sângerare

Între 6 și 12 zile de la fertilizarea oului, acesta se implantează în căptușeala interioară a uterului, motiv cu care o mică sângerare poate să apară. Nefiind abundentă, această sângerare, întâlnindu-se cu secrețiile vaginale aflate în vagin, se poate observa pe chilot drept o scurgere rozalie. Implantarea oului poate duce la o ușoară sângerare sau scurgere rozalie și nu este niciun motiv de îngrijorare.

Vrei să afli mai multe despre recoltarea de celule stem la naștere?

Scurgerea rozalie – simptom de sarcină

În general, aproximativ o treime din femeile gravide vor experimenta acest simptom. În timp ce scurgerea rozalie de la implantarea oului este asemănătoare cu cea din timpul perioadei menstruale a femeii, cele două nu trebuie confundate, deoarece există diferențe.

De obicei, această scurgere începe cu câteva zile înainte de următorul ciclu menstrual.Cu toate acestea, deoarece sângerarea datorată implantării are loc la un timp similar cu cel al unei menstruații, multe femei sunt confuze dacă este o posibilă sarcină sau o menstruație.

Dacă încerci să faci diferența dintre începutul unei menstruații și sângerarea sau scurgerea roz după implantare, există câteva semne suplimentare la care trebuie să fii atentă:

 
Simptome ce însoțesc implantarea:

  • Crampe abdominale ușoare sau slabe (mai ușoare decât crampele din perioada menstruală normală)
    Modificări ale dispoziției
    Dureri de cap
    Dureri de sâni
    Durere de spate
Cum se manifestă sângerarea datorată implantării?

Scurgerea roz sau sângerarea ușoară la implantare sunt diferite de menstruația obișnuită.
Este important să reții că nu toate femeile au același tip de flux sanguin în timpul perioadei menstruale.
Unele femei vor avea un flux mărit în timpul menstruației lor, în timp ce alte femei pot avea sângerări foarte ușoare.

rawpixel-596102-unsplashMenstruația poate apărea între 11 și 14 zile de la ovulație, ceea ce poate coincide cu perioada implantării și poate crea confuzii. Anumite femei cred pur și simplu ca menstruația lor a început cu câteva zile mai devreme.

Totuși, sângerarea de implantare este mult mai ușoară și mai redusă cantitativ decât o menstruație.

Îți dorești un bebeluș? Informează-te despre cum îi poți asigura viitorul prin stocarea celulelor stem la naștere pe www.babystem.ro Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem oferindu-ți un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi www.babystem.ro.

 

 

Vrei să afli mai multe despre recoltarea de celule stem la naștere?

Nota pentru Scurgerea rozalie este un semn de sarcină? Află răspunsul în acest articol!: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (19 note, media: 3,89 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile