Bebelușul tău poate avea simptome ciudate în primele luni de viață, însă nu este cazul să te îngrijorezi. Aceste lucruri sunt normale la început, până ce organismul lui începe să se adapteze. În acest articol vei afla câteva informații despre care nu ți se spune nimic în spital.

Ştim grija pe care o porți bebelușului tău și cât de rău te sperie orice sunet sau comportament ciudat pe care îl face, de aceea noi, cei de la Baby Stem, îţi suntem alături și îți oferim șansa de a-I crea celui mic o viață lipsită de griji. Baby Stem îți propune servicii de recoltare şi de stocare a celulelor stem la cele mai înalte standarde. Baby Stem restabileşte definiţia profesionalismului în domeniul recoltării, fiind partener certificat şi unic Seracell pe teritoriul ţării noastre.

Toate acele cărți și clase speciale pentru femeile însărcinate te-au pregătit pentru lucrurile majore: travaliul și nașterea, insomniile și alăptarea. Dar ți s-a zis despre diareea pe care o va avea copilul tău sau despre ochii încrucișați? Toate aceste lucruri par ciudate, dar în același timp sunt destul de normale și nu există niciun motiv de îngrijorare.

Secrețiile ochilor. Conductele de lacrimi ale nou-născutului sunt foarte înguste și predispuse în a se înfunda, ceea ce face ca gunoiul alb sau gălbui să se colecteze. Secreția poate părea ca un puroi, dar nu este un semn al unei infecții decât dacă albul ochiului începe să devină roșu. Tratamentul este ușor: începeți de la colțul interior al ochiului, ștergeți cu ușurință descărcarea cu o dischetă umedă din bumbac sau cu o cârpă caldă.

Sughițul continuu. Aceste spasme ale diafragmei sunt o tulburare pentru adulți, însă în cazul bebelușilor nu sunt atât de intense. Aceștia suferă zilnic de foarte multe atacuri și abia par să observe. Nu trebuie să încercați să le opriți dându-i de mâncare copilului. Se vor opri și vor începe din nou  de la sine.

Ochii încrucișați. În primele săptămâni de viață este normal ca ochii bebelușului să fie puțin „dereglați”, adică să facă mișcări necoordonate și chiar să se uite puțin încrucișat. Nu trebuie să te sperii: ochii bebelușului se adaptează la noile experiențe și stimuli, de aceea organismul bebelușului are nevoie de puțin timp pentru a învăța să controleze mușchii oculari și să își perfecționeze tehnicile de focalizare. Trebuie să știi că uneori, atunci când crezi că ochii bebelușului sunt încrucișați, în realitate nu sunt. Din cauza unei piramide nazale largi, a inflamării țesuturilor moi sau a pielii în exces din jurul ochilor bebelușului, anumite părți ale ochiului ar putea fi ascunse de pleoape în mod inegal, creând astfel un fel de iluzie optică numită pseudostrabism.

Mătreața. După naștere bebelușii tind să facă niște cojițe pe pielea capului, care cad și pare a fi mătreață. Aceste cojițe sunt de culoare galbenă sau albă și dispar după primele 6 luni de viață. La spălatul pe cap al bebelușului este indicat să masați pielea capului.

Acneea. Pare ciudat, dar da și bebelușii fac acnee. Nu sunt aceleași coșuri pe care le prezintă adolescenții, dar și acestea pun semne de întrebare. Acestea sunt mici și roși, iar, de obicei, dispar după 6 săptămâni. Coșurile bebelușilor nu se tratează, dar poți avea grijă de pilea acestuia spălându-i pielea cu un săpun delicat.

Strănutul continuu. În primele zile de viață, bebelușii pot strănuta. Asta se întâmplă din cauza că aceștia nu au eliminat tot lichidul amniotic și nu sunt obișnuiți cu particulele de praf din aer.

Baby Stem pune la dispoziţia tinerilor părinţi servicii complete de recoltare și stocare a celulelor stem la standarde înalte, prin parteneriatul cu banca numărul unu de celule stem din Germania, Seracell. Pentru mai multe informaţii, accesaţi accesează secțiunea dedicată din site-ul nostru.Voteaza Simptome ciudate la bebeluși: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile