Sarcina este un dar minunat pe care doar femeile îl pot primi. În timpul sarcinii, un făt se dezvoltă miraculos în pântecul unei femei, de aceea noi trebuie să avem grijă ca acesta să o facă într-un mod sănătos. Pentru a asigura dezvoltarea optimă a fătului înainte de naștere, mamele ar trebui să consume alimente bogate în vitamine, deoarece este singurul mod în care fătul se poate dezvolta într-un mod corect. Când vine vorba de lista pe care mamele ar trebui să o consume în timpul sarcinii, aceasta va fi nesfârșită, dar poți lua în considerare beneficiile pe care le aduc alunele în timpul sarcinii, deoarece alunele nu sunt doar delicioase, ci aduc cu ele vitamine, minerale și alți compuși naturali folositori în perioada sarcinii.

Află de la BabyStem care sunt beneficiile alunelor în timpul sarcinii:

Este o sursă bogată în acid folic

În timpul sarcinii consumul alimentar bogat în acid folic este recomandat, iar alunele reprezintă o sursă bogată în acid folic. 100 de grame de alune ar putea acoperi aproximativ 60% din doza zilnică de folat. Este cunoscut faptul că folatul este esențial pentru dezvoltarea fătului, mai ales în primul trimestru din sarcină.

Previne problemele pe care le poți întâlni la naștere

Dacă nu există suficiente elemente nutritive pentru a susține dezvoltarea sănătoasă a fătului, momentul în care copilul vine pe lume poate fi problematic. Alunele sunt bogate în vitamine și minerale care sunt excelente pentru perioada sarcinii. Acidul folic susține creșterea optimă a fătului, iar mineralele precum fierul și calciul asigură cantitatea de globule roșii din sânge.

Ajută la dezvoltarea sănătoasă a creierului fătului

Alunele sunt extraordinare pentru dezvoltarea sănătoasă a creierului copilului. În timpul sarcinii atât fătul, cât și mama au nevoie de acid folic. Dacă îți dorești un copil sănătos și inteligent, consumă alune în timpul sarcinii.

Ajută la controlul presiunii sanguine

Tensiunea arterială ridicată în timpul sarcinii ar putea fi cu adevărat fatală atât pentru mamă, cât și pentru făt. De aceea este foarte important să ții tensiunea arterială sub control. Alunele ajută la controlarea tensiunii arteriale deoarece acestea sunt bogate în minerale și vitamine.

Previne diabetul gestațional

aluneAlunele sunt bogate în mangan. Acest mineral are un rol important în reglarea nivelului de zahăr în timpul sarcinii pentru a preveni diabetul gestațional. În plus, manganul ajută de asemenea, la absorbția optimă a calciului.

În parteneriat cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performanţă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent. Știm că viața copilului tău, dar și a ta este primordială, de aceea, Baby Stem îți oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistentă pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi babystem.roVoteaza TOP 5 beneficii ale consumului de alune în sarcină: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile