TOP 5 beneficii ale consumului de alune în sarcină

Sarcina este un dar minunat pe care doar femeile îl pot primi. În timpul sarcinii, un făt se dezvoltă miraculos în pântecul unei femei, de aceea noi trebuie să avem grijă ca acesta să o facă într-un mod sănătos. Pentru a asigura dezvoltarea optimă a fătului înainte de naștere, mamele ar trebui să consume alimente bogate în vitamine, deoarece este singurul mod în care fătul se poate dezvolta într-un mod corect. Când vine vorba de lista pe care mamele ar trebui să o consume în timpul sarcinii, aceasta va fi nesfârșită, dar poți lua în considerare beneficiile pe care le aduc alunele în timpul sarcinii, deoarece alunele nu sunt doar delicioase, ci aduc cu ele vitamine, minerale și alți compuși naturali folositori în perioada sarcinii.

Află de la BabyStem care sunt beneficiile alunelor în timpul sarcinii:

Este o sursă bogată în acid folic

În timpul sarcinii consumul alimentar bogat în acid folic este recomandat, iar alunele reprezintă o sursă bogată în acid folic. 100 de grame de alune ar putea acoperi aproximativ 60% din doza zilnică de folat. Este cunoscut faptul că folatul este esențial pentru dezvoltarea fătului, mai ales în primul trimestru din sarcină.

Previne problemele pe care le poți întâlni la naștere

Dacă nu există suficiente elemente nutritive pentru a susține dezvoltarea sănătoasă a fătului, momentul în care copilul vine pe lume poate fi problematic. Alunele sunt bogate în vitamine și minerale care sunt excelente pentru perioada sarcinii. Acidul folic susține creșterea optimă a fătului, iar mineralele precum fierul și calciul asigură cantitatea de globule roșii din sânge.

Ajută la dezvoltarea sănătoasă a creierului fătului

Alunele sunt extraordinare pentru dezvoltarea sănătoasă a creierului copilului. În timpul sarcinii atât fătul, cât și mama au nevoie de acid folic. Dacă îți dorești un copil sănătos și inteligent, consumă alune în timpul sarcinii.

Ajută la controlul presiunii sanguine

Tensiunea arterială ridicată în timpul sarcinii ar putea fi cu adevărat fatală atât pentru mamă, cât și pentru făt. De aceea este foarte important să ții tensiunea arterială sub control. Alunele ajută la controlarea tensiunii arteriale deoarece acestea sunt bogate în minerale și vitamine.

Previne diabetul gestațional

aluneAlunele sunt bogate în mangan. Acest mineral are un rol important în reglarea nivelului de zahăr în timpul sarcinii pentru a preveni diabetul gestațional. În plus, manganul ajută de asemenea, la absorbția optimă a calciului.

În parteneriat cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie, Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performanţă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent. Știm că viața copilului tău, dar și a ta este primordială, de aceea, Baby Stem îți oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistentă pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi babystem.ro

Voteaza TOP 5 beneficii ale consumului de alune în sarcină: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile