TOP 5 lucruri nestiute despre orgasmul in timpul sarcinii!

Unele femei însărcinate întâmpină anumite probleme atunci când vine vorba despre sex, dar dacă găseşti poziţia potrivită în care să te simţi bine poţi transforma momentul în ceva unic. Merită efortul cu siguranţă.

Iată care sunt beneficiile orgasmului din timpul sarcinii:

Orgasmul este bun pentru o sarcină sănătoasă

Dacă nu întâmpini probleme în ceea priveşte sarcina şi anume riscul unei naşteri premature sau sângerări placentare, află că orgasmul este bun pentru o sarcină sănătoasă. Faptul că eşti însărcinată nu trebuie să te împiedice să ai parte de momente frumoase, de trandeţe alături de partenerul tău de viaţă.

Orgasmul este mult mai intens

Creșterea fluxului de sânge către uter și alte organe sexuale pot face orgasmele mult mai intense. Hormonii joacă un rol important, în special oxitocina, produsă în timpul sarcinii, dar și după naștere. Multe femei au raportat orgasme și în faza de alăptare.

Stomacul îşi schimbă forma în timpul orgasmului

Atunci când mușchii uterului și a abdomenului se contractă, burta ia o formă ascuțită sau triunghiulară. Acest lucru este normal și deloc periculos, aşadar nu trebuie să te îngrijorezi dacă forma burţii tale se schimbă. Acest lucru poate fi normal.

Crampele după orgasm sunt normale

După un orgasm, este normal să simți unele crampe în uter. Acestea sunt contracții uterine și se întâmplă de fapt după orice orgasm. În timpul sarcinii, s-ar putea să se simtă mai mult ca niște crampe menstruale ușoare. Dar intensitatea poate varia de la femeie la femeie (și de la orgasm la orgasm). Şi atunci când nu eşti însărcinată acest lucru ţi se poate întâmpla, dar cu siguranţă nu ai dat importanţă.

Sarcina îţi poate aduce un orgasm mult mai rapid

Fluxul de sânge către organele genitale este primul pas în procesul de excitare umană. Deci, fizic, femeile însărcinate sunt cu un pas înainte în obţinerea mai rapidă a unui orgasm. Multe femei au afirmat că au obţinut orgasmul mult mai repede în momentul sarcinii decât înaintea ei.

Dar sarcina poate interfera cu capacitatea de a realiza orgasmul. Uneori, o poziție care funcționează pentru tine devine fizic imposibilă de realizat. La sfârşitul sarcinii, unele femei consideră că este mai greu să ajungă la un orgasm sau că orgasmul nu se simte ca o eliberare reală. Acest lucru se poate datora faptului că uterul nu se poate contracta în același mod când înăuntru se află un făt.

orgasmul in sarcinaBaby Stem se ghidează după standarde înalte de lucru și folosește tehnologie de ultimă oră în domeniul serviciilor de prelucrare și depozitare a celulelor stem, fiind partener exclusiv al Seracell, una dintre cele mai renumite bănci de celule stem din Europa. Vizitați site-ul www.babystem.ro pentru a vă informa cu privire la serviciile noastre.

Nota pentru TOP 5 lucruri nestiute despre orgasmul in timpul sarcinii!: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 note, media: 4,50 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile