Vă așteptăm la Baby Boom!

Baby Stem vă așteaptă cu mult drag, bunăvoință și interes, cu o mulțime de informații noi și interesante, cu deschidere și sinceritate la târgul Baby Boom – stand 61! De la noi aflați cele mai noi și mai utile infiormații legate de celule stem, ce este o bancă de celule stem, de ce să recoltați și să păstrați celulele stem ale copilașului și cele mai noi informații privind tratamentele cu celule stem. Fiindcă ști cât de importantă este informarea în detaliu pentru a face alegerea corectă și pentru că susținem accesul la informații în detaliu, prin deschidere și pregătire profesionistă.

La standul nostru veți găsi personal foarte politicos, binevoitor și informat! Alegeți în cunoștință de cauză să recoltați celule stem pentru un viitor mai sigur al familiei dumneavoastră!

Baby Stem este partenerul exclusiv al Seracell în România, banca de celule stem numărul 1 în Germania (în ceea ce priveste recoltările lunare si eliberările totale). Având sediul central în Berlin, Seracell este prezentă în Spania, Italia, Serbia si Egipt.
Seracell funcţionează în strânsă legatură cu Facultatea de Medicină a Universităţii Rostock, una dintre cele mai vechi universităţi din nordul Europei. Seracell are în portofoliu peste 1000 de tratamente cu celule stem, în fiecare an peste 100 de pacienti apelând la serviciile acesteia pentru terapii clinice cu celule stem prelucrate în laboratoarele proprii.

Datorită facilitătilor si tehnologiei avansate, precum si a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre putinele banci de celule stem ce au obtinut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importantă certificare în domeniul prelucrării si stocării probelor biologice.
Baby Stem aduce în România experienta si calitatea germană a serviciilor de stocare si mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem.