A fi p─ârinte este clar una dintre cele mai mari responsabilit─â╚Ťi din lume. Ai nevoie de un munte de r─âbdare, de o ton─â de disponibilitate ╚Öi de un car plin cu energie. Iubirea e deja acolo ├«n inima ta, infinit─â ╚Öi necondi╚Ťionat─â. Dar, la fel ca ea, ascuns─â st─â ╚Öi frica de a-i fi bine copilului. Iar frica aceasta devine din ce ├«n ce mai mare odat─â ce copilul se na╚Öte. Vrei s─â-i fie bine, vrei s─â fie s─ân─âtos, ├«ns─â din p─âcate, uneori via╚Ťa ne d─â cele mai grele lec╚Ťii.

 

╚śi pentru ele trebuie s─â fim preg─âti╚Ťi, s─â ne lu─âm toate m─âsurile de precau╚Ťie, s─â profit─âm de ╚Öansa copilului la s─ân─âtate. Recoltarea de celule stem este una dintre aceste ╚Öanse de a-i fi bine copilului de care poate beneficia ├«n viitor. Tehnologia medical─â modern─â permite p─âstrarea celulelor stem prelevate la na╚Ötere din cordonul ombilical, de-a lungul multor ani. Medicina regenerativ─â este calea viitorului, fiind deja dovedit faptul c─â celulele stem sunt remediul pentru un num─âr┬áfoarte mare de boli. Tocmai de aceea, ├«nainte de a da na╚Ötere micu╚Ťului t─âu este important s─â ╚Ötii ce banc─â de celule stem s─â alegi.

 

Dac─â e╚Öti ├«n c─âutarea unei b─ânci de celule stem, ├«╚Ťi prezent─âm cele mai importante 6 aspecte pe care s─â le urm─âre╚Öti ├«n procesul de selec╚Ťie:

1. Experien╚Ť─â pe pia╚Ť─â. ├Än procesul de analiz─â a op╚Ťiunilor existente pe pia╚Ť─â, experien╚Ťa relevant─â ├«n domeniu este unul dintre criteriile de care ar trebui s─â ╚Ťii cont atunci c├ónd alegi banca de celule stem. Baby Stem, partener exclusiv al Cells4Life ├«n Rom├ónia, are o experien╚Ť─â de mai bine de 16 ani ╚Öi peste 140.000 de clien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi. Printre cunoscutele m─âmici fericite din Rom├ónia care recomand─â BabyStem se num─âr─â: Carmen Brum─â, Octavia Geam─ânu, Oana Roman, Adela Popescu, Emma Zeicescu, Andreea B─ânic─â, Elena Gheorghe, Laura Cosoi, Adelina Pestri╚Ťu ╚Öi multw alte m─âmici informate.

2. Tehnologie de stocare sigur─â. Lumea se schimb─â ├«n permanen╚Ť─â, evolueaz─â foarte rapid ╚Öi odat─â cu ea trebuie s─â ╚Ťinem pasul inclusiv ├«n ceea ce prive╚Öte tehnologia medical─â. Grija fa╚Ť─â de copilul nostru trebuie s─â ├«nsemne inclusiv dorin╚Ťa de a-i oferi cea mai bun─â ╚Öans─â ├«n caz de nevoie. Baby Stem reprezint─â exclusiv ├«n Rom├ónia tehnologia TotiCyte, ce permite stocarea cu 3X mai multe celule stem prelevate la na╚Öterea copilului. TotiCyte este un reactiv utilizat pentru izolarea celulei stem din s├óngele cordonului ombilical, av├ónd capacitatea de a p─âstra 97% din celule stem hematopoietice dup─â procesare ╚Öi 63% dintre celulele stem hematopoietice dup─â criogenare, capacitate mai mare dec├ót orice metod─â de procesare existent─â p├ón─â ├«n prezent. Concret, c├ónd este ad─âugat la s├óngele din cordonul ombilical, TotiCyte determin─â eritrocitele (globulele ro╚Öii) s─â alunece mai u╚Öor ╚Öi s─â cad─â la baza probei, ├«n timp cel celulele albe r─âm├ón suspendate ├«n plasm─â. ├Än plus, se pot stoca p├ón─â la 9 e╚Öantioane independente pentru analize ulterioare. Baby Stem este singura banc─â de celule stem din Rom├ónia care ofer─â toate cele 3 variante de procesare ╚Öi stocare a celulelor stem: TotiCyte, separare ╚Öi s├ónge integral.

Banca de Celule Stem baby Stem Cells4life

3. Asigurare. Una dintre ├«ntreb─ârile pe care ar trebui s─â le adresezi reprezentan╚Ťilor b─âncii de celule stem este ce fel de asigurare se ofer─â ├«n caz de poten╚Ťiale pericole. Asigurarea ├«n caz de neglijen╚Ť─â (s├óngele colectat este contaminat) sau faliment al companiei este o dovad─â de ├«ncredere ╚Öi profesionalism. Baby Stem ofer─â 1 milion de lire sterline ├«n caz de neglijen╚Ť─â ╚Öi protec╚Ťie suplimentar─â ├«n caz de dezastre naturale sau atacuri teroriste prin stocarea celulelor stem ├«n dou─â loca╚Ťii geografice diferite.

Alege banca de celule stem pentru siguran╚Ť─â ╚Öi experien╚Ť─â dovedit─â

 

4. Kit de recoltare sigur cu temperatur─â controlat─â. Prelevarea celulelor stem se realizeaz─â imediat dup─â ultimele pulsa╚Ťii ale cordonului ombilical, indiferent de tipul de na╚Ötere, cezarian─â sau natural─â, procedura dur├ónd ├«ntre 30 de secunde ╚Öi maximum 3 minute, f─âr─â s─â implice durere sau riscuri pentru nou-n─âscut sau mam─â. Personalul medical este instruit s─â recolteze cantitatea maxim─â de s├ónge disponibil─â care va fi transportat─â ├«ntr-un kit de recoltare cu temperatur─â asistat─â. Asigur─â-te c─â acest sistem oferit de banca de celule stem cu care vrei s─â semnezi contractul este unul performant care permite probei s─â fie trimis─â c─âtre laborator ├«n cele mai bune condi╚Ťii. Sistemul NanoCool oferit de Baby Stem folose╚Öte sistemul de r─âcire prin evaporare ╚Öi este de 7 ori mai puternic dec├ót sistemul tradi╚Ťional cu gel, asigur├ónd p─âstrarea probei recoltate la temperatura optim─â ├«ntre 2-8 grade, p├ón─â la 96 de ore.
nanocool kit recoltare celule stem baby stem5. Procesarea probelor non-stop în laboratoare acreditate. Poate că bebelușul tău va decide să vină pe lume în noaptea de Revelion, așa că banca la care vei apela ar trebui să aibă laboratoare proprii acreeditate și personal medical calificat disponibil pentru procesarea probelor, 24h din 24, indiferent că este sărbătoare legală sau nu.

 

6. Costuri. S─ân─âtatea copilului este pe primul loc, ├«ns─â ├«n momentul ├«n care analizezi fiecare op╚Ťiune ├«n parte ╚Öi la final c├ónd tragi linie, stabile╚Öte care este pachetul pe care ╚Ťi-l permi╚Ťi. Pentru a ob╚Ťine un cost c├ót mai bun, recomandat este s─â te g├ónde╚Öti c├ót mai devreme ├«n perioada sarcinii pentru a beneficia de oferte promo╚Ťionale sau de servicii suplimentare gratuite. De asemenea, ╚Ťine cont c─â majoritatea b─âncilor pun la dispozi╚Ťie posibilitatea achit─ârii ├«n rate a serviciul de prelevare a celulelor stem. ├Än plus, nu ezita s─â ├«ntrebi ├«n cazul ├«n care vei na╚Öte gemeni dac─â exist─â reduceri ├«n acest sens.

 

Pentru o departajare c├ót mai corect─â, analizeaz─â fiecare op╚Ťiune ├«n parte cu mult─â aten╚Ťie, dar nu uita aspectul cel mai important: s├óngele colectat la na╚Ötere este stocat pe o perioad─â de peste 20 de ani, la cele mai ├«nalte standarde, r─âm├ón├ónd o ╚Öans─â viabil─â extraordinar─â pentru copilul t─âu, ├«n lupta cu boli grave, precum autismul, cancerul, leziuni sau paralizii cerebrale.

Vrei să afli mai multe despre recoltarea de celule stem la naștere?

Baby Stem Contact Recoltare Celule Stem

 

C├ó╚Ötiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem ╚Öi premii speciale oferite de Provita (consulta╚Ťie, ecografie, kinetoterapie & masaj). ├Änscrie-te ├«n concurs complet├ónd formularul de mai jos ╚Öi te vom contacta cu informa╚Ťii despre stocarea celulelor stem! Succes!