A-i transmite celui mic obiceiurile sănătoase legate de somn poate reprezenta una dintre cele mai dure provocări din cariera de părinte. Ca debutant în acest nou Univers, de cele mai multe ori te găseşti tu însuţi extenuat, când cel ce ar trebui de fapt să doarmă este bebeluşul. Tentaţia este de a-l lăsa să adoarmă oriunde îşi doreşte, evident, dar ce ne facem când singurul loc unde poate închide ochii este în braţele tale?

BabyStem are grijă de confortul psihic al părinţilor şi se îngrijeşte ca aceştia să beneficieze de servicii de recoltare şi stocare celule stem la cele mai înalte standarde. Partener exclusiv Seracell în România, BabyStem pune la dispoziţia clienţilor săi un kit de recoltare precum şi toate informaţiile de care aceştia au nevoie, pe www.babystem.ro

Înţelege cauza

Când cel mic refuză să adoarmă altundeva decât în braţele tale, acest lucru poate constitui în timp o problemă. Este necesar să o abordăm corect pentru a-i găsi o rezolvare în timp util.

Primul pas este să înţelegem cauza acestui fenomen. Nou-născutul adoarme cu uşurinţă în braţele mamei pentru că încă se obişnuieşte cu viaţa extrauterină. Cu alte cuvinte, îi este încă dificil să stea departe de tine. Experţii pediatri numesc adesea primele luni de viaţă drept ,,al patrulea trimestru”. Nou-născuţii simt nevoia de apropiere pentru a adormi, întrucât aşa se simt în siguranţă. Frecvent, cei mici adorm în timpul alăptării din aceleaşi motive.

Ce e de făcut?

Nu-l forţa pe cel mic să doarmă fără tine, dar incearcă să faci, lent, tranziţia spre dormitul în pătuţ. Poţi începe prin a muta bebeluşul când deja a adormit, dar nu e nicio problemă dacă îl laşi jos când îl simţi foarte obosit. Dacă începe imediat să plângă sau devine iritat, încearcă data viitoare. Cheia este să repeţi până când copilul va privi pătuţul ca pe un mediu sigur si personal.

Pe lângă sfaturile de mai sus, specialiştii sugerează să urmărim, pe cât posibil, ciclul ,,masă, joacă, somn”. Astfel, cel mic se va obişnui să rămână treaz după masă şi va fi mult mai receptiv la ideea de a dormi de unul singur. În cazul nou-născuţilor, etapa de joacă poate include doar câteva mişcări ale mânuţelor şi schimbarea unui scutec, deoarece la această vârstă bebeluşul nu poate sta treaz mai mult de aprox. 45 minute.

Ştim că totul poate fi mai dificil decât sună. Ai toate şansele, aşadar, să-l adormi cu greu, să-l aşezi în pătuţ şi, odată ce încerci să te strecori afară din cameră, să te surprindă o repriză furtunoasă de plâns. Bebeluşii sunt imprevizibili şi au reacţii dintre cele mai diverse, dar nu te descuraja! Obiceiurile proaste se corectează cu răbdare!

BabyStem este partener exclusiv Seracell în România şi pune la dispoziţia clienţilor săi servicii de recoltre si depozitare celule stem în parametri nemţeşti de evaluare a calităţii. Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul www.babystem.roVoteaza Ce trebuie să faci atunci când bebeluşul nu adoarme decât în braţele tale: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...


Articolul face parte din categoriile

Mămici fericite ne recomandă

emma zeicescu

Au fost 9 luni de provocări, zâmbete, gânduri, lacrimi și speranțe. Vestea că voi deveni mamă a fost cea mai frumoasă. Au urmat apoi planurile de viitor. Am conştientizat și cât sunt de responsabilă de viitorul micuţului nostru și, de aceea, am decis să recoltez cu Baby Stem...

Află povestea ei

adela popescu

Dupa o perioada in care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranta copilului nostru, sa incheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem [...] www.babystem.ro Avem incredere si suntem convinsi ca am facut cea mai buna alegere!

Află povestea ei

amalia enache

O altfel de "valiza", o altfel de calatorie in care pornesc, cea mai importanta de pana acum.Anul acesta de 1 iunie, i-am facut primul cadou copilului meu inca nenascut: kitul de recoltare si stocare a celulelor stem Baby Stem.

Află povestea ei

oana ionita

Inainte să fac această alegere, m-am documentat temeinic şi am ales Baby Stem. De ce? Pentru că stocând [...] se păstrează toate celulele atât de importante în tratamente [...] şi pentru că experienţa Baby Stem [...] este remarcabilă.DA, copilul meu merită ce este mai bun!

Află povestea ei

ioana tiganila

Romania, Liban, Africa de Sud ... Nu conteaza din ce colt de lume venim, nu conteaza culoarea pielii. Important este sa invatam din prezent, ca sa putem construi un viitor mai frumos. Iar viitorul sunt copiii.​​Haideti sa investim, ce gasim fiecare mai bun pe lume, in copiii nostri si in viitorul lor!Noi tocmai am facut un prim pas : am decis sa recoltam celule stem cu Baby Stem.

Află povestea ei

carmen bruma

După multe luni de studiat ofertele de pe piaţă, am decis să aleg Baby Stem. Iată câteva dintre motive: [...] stocarea se face în 3 eşantioane şi este garantată timp de 20 de ani prin asigurarea împotriva falimentului.

Află povestea ei

mirela boureanu-vaida

Aseara am incheiat contractul cu Banca de Celule Baby Stem pentru viitorul si siguranta copilului meu.. Sper sa nu fie niciodata nevoie de ele, dar paza buna trece primejdia rea.. de aceea am apelat la cei mai buni!!Multumesc, Baby Stem!

Află povestea ei

daniel osmanovici

Ce să alegi? Trebuie să alegi? Cum alegi? După ce am trecut în revistă toate ofertele …cu prețuri, metode recoltare, transportator care lucrează și în weekend, durată de păstrare și modalitate de păstrare, modul și modalitatea prin care pot să mă folosesc de ele, costuri înainte, după sau la nevoie am decis să aleg #babystem...

Află povestea lui

andreea banica

Sunt fericita!!! Azi am luat kit-ul de recoltare celule de la Baby Stem, [...] Prelevand celule din cordonul ombilical si stocandu-l [...], stocam mai multe celule care ne pot ajuta, in acest moment, in tratarea a peste 80 de boli. Viitoare mamici, asigurati-va bebelusul!

Află povestea ei

oana roman

Investiţia în viitorul copilului meu este cea mai importantă pentru mine. De aceea am hotărât din timpul sarcinii că voi recolta celule stem. După ce m-am documentat şi am studiat în detaliu mai multe oferte de pe piaţă, am hotărât că Baby Stem...

Află povestea ei

octavia geamanu

In minunata perioada a existentei mele – care-o precede pe cea mai frumoasa 🙂 -, am avut multe nopti nedormite in care am cautat raspunsuri la sutele de intrebari pe care n-ai cum sa nu ti le pui atunci cand urmeaza sa devii mama...

Află povestea ei

raluca culcea

E aproape aici! Gandul ma entuziasmeaza, ma copleseste, uneori ma amuza si alteori ma sperie. Dar in permanenta ma motiveaza! Sanatatea copilului meu e acum cel mai important lucru asadar caut acei specialisti care vor face din sanatatea prichindelului meu un ţel la fel de important...

Află povestea ei

Medicii aleg cu incredere Baby Stem

Contactează-ne pentru a primi o ofertă personalizată și consultanță gratuită din partea specialiștilor noștri.

Termenii si Conditiile

Celule stem
Câștiga un voucher de 1000 EURO pentru orice pachet de recoltare celule stem Baby Stem și premii speciale oferite de Provita (consultație, ecografie, kinetoterapie & masaj). Înscrie-te în concurs completând formularul de mai jos și te vom contacta cu informații despre stocarea celulelor stem! Succes!

Termenii si Conditiile