3 lucruri neștiute despre băutul laptelui în sarcină

Laptele și alte produse lactate oferă substanțe nutritive importante pentru femeile însărcinate. Deși este posibilă obținerea acestor substanțe și din alte surse, consumul de lapte în timpul sarcinii oferă foarte multe beneficii. Femeile ar trebui să consume în jur de 3 cești de lapte sau alte produse lactate în fiecare zi. Este indicat să alegi laptele cu un conținut mai scăzut de grăsimi, deoarece este mai sănătos pentru femeile gravide.
Află de la BabyStem câteva lucruri neștiute despre consumul laptelui în timpul sarcinii

Îți oferă doza de calciu necesară pe timpul sarcinii

Laptele reprezintă o sursă importantă de calciu dietetic pentru femeile însărcinate. Dacă nu consumi suficiente alimente bogate în calciu, cum ar fi laptele există posibilitatea să pierzi calciul necesar satisfacerii nevoilor bebelușului. În timpul sarcinii femeile au nevoie de 1000mg-1300 mg pe zi. O ceașcă de lapte cu un conținut scăzut de grăsimi oferă 305 mg de calciu, deci 3 cești pot satisface majoritatea necesităților de calciu zilnic.

Conține proteine

Laptele este o resură excelentă de unde îți poți extrage proteinele pe timpul sarcinii. Proteina are funcții importante pe timpul sarcinii, cum ar fi alimentarea cu sânge. Consumul insuficient de proteine în timpul sarcinii este asociat cu scăderea greutății la naștere și a problemelor de sănătate la copii. Câteva cești de lapte cu un conținut scăzut de grăsimi, consumat în fiecare zi te va ajuta să îți extragi o treime din necesarul de proteine pentru sarcină.

Este bogat în vitamina D

laptele in timpul sarciniiLaptele este una dintre puținele surse dietetice de vitamina D, un nutrient esențial în timpul sarcinii pentru prevenirea rahitismului neonatal și a greutății scăzute la naștere. În timp ce majoritatea substanțelor nutritive din lapte ar putea fi obținute din alte alimente sau suplimente, vitamina D este rară și se găsește doar în lapte. O ceașcă de lapte, cu un conținut scăzut de grăsimi oferă 117 UI din 600 UI de vitamina D de care ai nevoie în fiecare zi de sarcină.
Știm că viața copilului tău este primordială, de aceea, Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu banca numărul 1 din Germania, dar și cu una dintre cele mai mari companii de servicii medicale (recoltare şi stocare celule stem) din Marea Britanie, Cells4Life. Baby Stem va oferi un serviciu medical unic pe piaţa din România, respectiv cea mai inovatoare şi performantă tehnologie de stocare cu patent propriu, dezvoltat de Cells4Life. Cells4Life este una dintre cele mai vechi bănci de sânge din Europa şi singură bancă ce oferă acces copilului la mai multe tratamente, cu peste 100.000 de eşantioane stocate în prezent. Baby Stem oferă servicii de stocare a celulelor stem printr-un kit de recoltare, asistenta pe tot parcursul procesului şi garanţia calităţii băncii Cells4Life. Pentru mai multe detalii vizitaţi babystem.ro.

Nota pentru 3 lucruri neștiute despre băutul laptelui în sarcină: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (2 note, media: 5,00 din 5)
Încarc...
Articolul face parte din categoriile