3 motive să consumi moderat scorțișoară în timpul sarcinii

Scorțișoara în cantități normale este benefică în timpul sarcinii. Poate fi folosită ca aromă sau chiar ca și condiment. Este bine să eviți suplimentele cu scorțișoară. Aceasta scade glucoza din sânge și previne coagularea sângelui.
Scorțișoară, obținută din scoarța copacilor Cinnamomum, are un miros minunat și poate da alimentelor un miros dulce și savuros. Ea este folosită pentru proprietățile sale terapeutice, dar și în medicamente tradiționale. Dacă încerci să-ți îmbunătățești sănătatea și nutriția înainte de a rămâne însărcinată, scorțișoara poate fi un plus extraordinar pentru o dietă sănătoasă.
Află de la BabyStem câteva motive pentru care este scorțisoara benefică în timpul sarcinii:

Scorțișoara ajută la prevenirea apriției diabetului gestional

Scorțișoara poate fi benefică pentru femeile cu diabet gestional. Aceasta ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge. De aceea medicii specialiști recomandă utilizarea de scorțișoară la un nivel moderat pe timpul sarcinii. Este o sursă excelentă din care se pot extrage antioxidanți naturali. Are un conținut scăzut de zahăr, daar este foarte aromat, deci poate fi un substitut gustos. Este recomandat să bei ceauri care conțin scorțișoară și astfel poți înlocui cafeaua.

Are proprietăți diuretice

Scorțișoara influențează favorabil tractul gastrointestinal. În timpul sarcinii, multe femei se plâng de constipație, deci este un remediu bun pentru problemele sensibile. Scorțișoara ameliorează diferitele tipuri de durere, în special dureri de cap și dureri musculare. Aceasta este foarte bună și pentru răceli deoarece are proprietăți antiseptice puternice.

Antiinflamator natural

scortisoara la gravideScorțișoara ajută la calmarea durerilor de spate din timpul sarcinii, de asemenea este bună și pentru liniștirea migrenelor, dar este benefic dacă te lupți cu stresul, mai ales în timpul sarcinii. Previne de asemenea, apariția artritei, dar și durerile dentare.
Gustul și mirosul scorțișoarei sunt incontestabile și cu siguranță îți va aduce aminte de copilărie. Ce trebuie să știi este că scorțișoara este bogată în fier, magneziu și fosfor. Înainte de a începe să consumi acest condiment asigură-te că ai permsiunea doctorului tău ginecolog.
Știm că viața copilului tău este primordială, de aceea, Baby Stem oferă servicii de prelucrare și de depozitare a celulelor stem în patru laboratoare performante, prin colaborarea cu Seracell, banca numărul 1 în Germania, care dispune de două dintre cele mai importante acreditări GMP (God Manufacturing Practice) și JACIE. Mai multe informații găsești pe www.babystem.ro.

Voteaza 3 motive să consumi moderat scorțișoară în timpul sarcinii: 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele
Încarc...
Articolul face parte din categoriile